Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 19 gada 19

Thread: Svaigu instalēt nedarbojas pēc tam, kad ar jaunāko versiju VBSEO integrācija

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Neredzu problēmu ar redirects. Saites, kas jums ir dota man pārvietojas http://mymodeltalk.com/Jobs/de/Model-Castings-Acting-auditions-Texas/1157232-Female-Model-21-for-GPA-Golf-Tournament.HTML.
    Ir testēšanas tā, kā jūs esat reģistrējies?
    Lūdzu, sniegt piemēru nepareizas novirzīšanas.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Nav atbildes - uzskatīts jautājums ir pagājis. Ja ne, lūdzu rakstiet šeit.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atrašanās vieta
    Atlanta
    Atbildes
    39

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    Jā es esmu joprojām ir problēmas un tiešām būtu appreaciate, ja jūs varētu veikt apskatīt sevi. Es mēģināju atbildēt pēc tam, kad es atgriezos no atvaļinājuma, un jūsu vietā bija uz leju. Kad atlasiet valodu, un mēģināt iedziļināties post šajā amatā novirza uz neko. Piemēram: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Models/1162426-a.HTML redirects uz http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Model...t_delay0x.HTML.

Arī foruma ikonas nav vērojamas, bet base href ir iestatīts pareizi. Esmu darīts veltīgi iekārtas četras reizes, un esmu mēģinājis noteikt šo četrus mēnešus tagad. Neesmu tiešām gotten palīdzību no jūsu atbalstu. Sliktāk... Google ir pilināmā manu rangu meklēšanas rezultātos novirza un slikti saites.

VISPĀR NAV APMIERINĀTI. Šķiet kā īsta tech atbalsta dienests gribētu izbraukšana vietā un instalācijas par sevi.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Es redzu šo jautājumu, un strādā pie noteikt.
    Pēdējo reizi Marcin Kalak; 23-05-13 pie 22:01.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atrašanās vieta
    Atlanta
    Atbildes
    39

paldies. Thanks so much. Ticiet man tas ir nomākta, problēma man tikt galā ar.
    Apprecia man te jūsu centienus.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Jums ir radies konflikts ar spraudnis, jo tie neielādē vBET global_complete āķis.
    Šo konfliktu es pārbaudīju, mainot AdminCP->Plug & Produkti->Plugin Manager->vB Enterprise Translator global_complete izpildes secību 1 un šis āķis sāka strādāt. Klausule nedrīkst būt lielākas izpildes kārtībā strādāt labi, bet tāpēc, ka pēc tam, kad ir konflikts ar citu spraudni.
    Mēģināt izslēgt citu plugins, līdz vBET global_complete āķis darbosies pareizi (lai to pārbaudītu, ieslēdziet AdminCP->vBET->Tulkošanas Iespējas->Tulkošanas reakcijas laiks un skatīt, ja lapa tiek parādīta virs Tulkošanas reakcijas laiks). Atspējot plugins doties uz AdminCP -> Plugins & produkti -> pārvaldīt produktu un atlasiet atspējot atbilstošu spraudni.
    Kad jums noteikt, ka spraudnis padara šo problēmu mēs esam priecīgi jums palīdzēt atrisināt konfliktu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atrašanās vieta
    Atlanta
    Atbildes
    39

Darīs, jums ir saraksts ar jau noteikti neatbilst plugins? Just ziņkārīgs.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mums nav sarakstu saderīgs plugins, jo mēs cenšamies atrisināt jautājumus par integrāciju plugins. Daži piemēri par šādu risinājumu atrodas: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •