Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Liela problēma ar dublēt saturu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default Liela problēma ar dublēt saturu

Man ir liela problēma ar dublēt saturu. Man šobrīd ir limits summa rakstzīmju virkni, kas dienā ar Google tulkotājs tulko, jo, ja man nav likumprojekts būtu smieklīgi. Diemžēl tas nozīmē, ka ne visas lapas tiek pārvērstas uzreiz un tas pats saturs pastāv 13 dažādās lapās (es izmantoju 12 tulkojumi)

Es esmu atvērta ierosinājumus par to, kā atrisināt to. Es uzskatu, ka tas ir viens no iemesliem, kāpēc es esmu pēdējā laikā zaudēt satiksmes.

Šeit ir piemērs tam, ko indeksē Google:
    https://www.Google.com/Search?q=%22S...w=1364&BiH=643

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Jums ir ieteikumi par to, kā atrisināt šo? Vai jūs domājat, ka http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.HTML atrisinās problēmu? Ko rāda saiti?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Es neesmu pilnīgi pārliecināts, kā atrisināt to. Ir teksts vispār labāk nekā tas pats teksts 7 reizes? (Sākotnēji teicu 12, es nozīmēja 7)

Es domāju, ka alternatīvo atzīmes palīdzēs.

Es saiti vairs nav parāda jautājums, jo lapas ir iztulkoti. Tas galvenokārt notiek ar jaunas lapas un ļoti vecās lapas, kas nav populārs.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Lūk, kārtējā piemērs: https://www.Google.com/Search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (šobrīd ir tāda pati versija 5, I m guessing, jo ir tulkoti citās 2)

Punkts ir Google pārmeklē manas lapas ātrāk, nekā var dzimt tulkots.

FYI, es pavadīju ļoti naudas pagājušajā gadā par tulkošanu un diemžēl upping kvotas diennaktī nav risinājums.
    Pēdējo reizi tavenger5; 04-02-13 pie 13:51.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mēs centīsimies sniegt iespējami ātri noteikt alternatīvas tagus. Jūs vispirms mēģināt alternatīvu tagus. Var īslaicīgi izslēgt mazāk svarīga valodas.
    Turklāt mēs varam konfigurējamas opcijas, ja nav, tad nav tulkojuma:
    1) parāda sākotnējo tekstu - tagad ir
    2) parāda piezīmi oriģinālā teksta tulkojumu gaidīja - lapa prasa daudz mazāk tulkojumi un piezīmes var parādīties kaitinoši bieži
    3) parāda tukšu tekstu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Paldies par ātru atbildi.

Nevis parāda vairākas kaitinošas piezīmes, kad kaut kas nav tulkots, vai ir karoga teikt "šī visa lapa ir tulkota" sistēmā? (atskaitot preces, jo daudz mainīt preces)

Manuprāt, ideāls variants būtu "rādīt paziņojumu teikt, ka lapa nav pilnībā tulkots vēl tukšs teksts" paziņojums aizies projām, kad lapa ir tulkota.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Paldies par jūsu ierosinājumu. Mēs strādāsim ar šo funkciju.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •