Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Forums kešatmiņas messing līdzi

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    36

Default Forums kešatmiņas messing līdzi

sveiki visiem!

Man nesen ir problēma ar manu forumu kešatmiņu. Tikai materiālā veiktās izmaiņas bija, ka es jāmodernizē vbet 4.5.1, tāpēc domāju, ka varētu būt iemesls. Man bija vēl viens jautājums, pirms un vBET pieteicies kā administrators, un izmantot FTP privilēģijas atrisināšanai jaunināšanu. NEW manu forumu jautājums ir, kurš piesakās neredzu, tie tiek reģistrēti, ja vien tie atsvaidziniet lapu. Tas pats attiecas uz PM un grāmatošanu. Nekādas izmaiņas tiek uztverti, ja vien viņi atsvaidziniet lapu.

Tas nedrīkst būt problēma ar vBET, pats par sevi, bet es domāju, tas varētu būt visvairāk iespējamais iemesls, jo tikai tad es nesen veiktās izmaiņas ir jauninājums.

Kāds var paskaidrot man šajā jautājumā? Tas ir problēma ar manu vBET spraudnis, vai es būtu jāizskatās citur?

Paldies par atbildi!

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    36

Nevermind - tas bija hostinga uzņēmums jautājums galu galā. Fū! Viss atrisināts...

Atvainojamies par nepatikšanas. Nav vBET izsludināt šeit, tāpēc lūdzu ignorēt šo!

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Es esmu priecīgs jums atrisināt šo problēmu. Aizvērt šo pavedienu.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •