Turpinājums no šī vītne
Kā padarīt datubāzi cache, neizdzēsu / notīra, tāpēc nav nepieciešams tulkot no jauna?
Es lietoju bezmaksas microsoft Azure un Apertium tāpat kā gandrīz visi no mums izmantot
Es jau noteikts zem iestatījumiem citēts, bet izskatās, ka datu bāzes cache dažkārt vēl arvien svītrots / notīra,
Piemēram mans forums noklusējuma valoda ir angļu, un tulkots valoda lapa ir spāņu,
Spānijas šodien lapas, piemēram, foruma mājās, ir tulkoti labi, bet dažas dienas atkal, daži no tiem daļa tāpat katru foruma nosaukumu un aprakstu, izrāda vēl angļu atkal,
tāpēc es domāju, datu bāzes cache, pirms kļūst svītro / notīrīt
AdminCP - > vBET Cache - > datu bāzes kešatmiņa — > Cache laiks, lai dzīvo (TTL) - > Iestatīt 0
AdminCP - > vBET Cache - > datu bāzes kešatmiņa — > kešatmiņas tīrīšanas detaļas - > nav pārbaudīta jebkuru valodu, visas, nekontrolēts
AdminCP - > vBET Cache - > datu bāzes kešatmiņa — > Cache klīringa stratēģija - > noteikt invaliditāti (teksta nepareizi ierakstījis tur Dissabled, bet varbūt tās nav svarīgas)
lūdzu palīdzēt virs iestatījumi jau pareizi veikt datu bāzes cache, neizdzēsu / jātīra, tāpēc nav nepieciešams tulkot vēlreiz, vai ja pastāv arī cita iestatījumus