Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Kas varētu izraisīt nosūtīšanas karogi * nav * parādīt?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    34

Default Kas varētu izraisīt nosūtīšanas karogi * nav * parādīt?

Esmu palaist vBulletin V4.2PL2 un VBET 4.4.6.

Es * domāju * es esmu strādājis ap manu proxy problēma, veiktspēja ir pārāk lēna, bet tas galu galā tulkot lapu, ja jūs noklikšķiniet uz vienu no karogiem uz augšu.

Man * nav * normālu valodu karogi tomēr redzēt grāmatojumus. Man ir aizdomas, iestatījuma izmaiņas, bet pēc tam, kad iet pār manu iestatījumiem vairākas reizes, es nevaru atrast to, ko es mis-set tos izslēgt.

palīgā!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Lūdzu, ņemiet vērā, ka sniegums ir labāk, kad piepilda kešatmiņu. Šajā brīdī jūsu serverim ir jāgaida uz jaunu tulkojumu, līdz brīdim, kad tie nāk no tulkošanas pakalpojumu sniedzējs - ja tiem ir cached tas notiek daudz ātrāk

Par šo jautājumu - ko jūs domājāt ar normālu karogi? Jūs atradīsiet visus karodziņus iestatījumus Admin CP - > likmes - > karogi. Ir opciju nolaižamo izvēlni un karodziņiem pēc kārtas (varbūt tās ir normālas) - tā vieta tiem, kas pēc kārtas ir noteikts parametrs Karogi Place.

Pastāstiet to darīja palīdzēt

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nav atbildes - uzskata par šo jautājumu ir pagājis. Ja ne, lūdzu rakstīt šo pavedienu

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •