Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Rāda augsta CPU izmantošana vbenterprisetranslator_seo.php

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    17

Default Rāda augsta CPU izmantošana vbenterprisetranslator_seo.php

Man ir problēma. Tas rāda augstu CPU izmantošana vbenterprisetranslator_seo.php. Kāds būs risinājums tam. Lūdzu palīdzību.

Vai mēs varam neatļaut šo vbenterprisetranslator_seo.php in robots.txt? lūdzu palīdzību.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    80

Es esmu iegūt šo un ir modernizētas

Server Load 17,50 (4 CPU)
    Memory Used 7,5%
    Swap Lietotas 0,00%
    Diska / dev / vzfs (/) 12%

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Michael View Post
    Es esmu iegūt šo un ir modernizētas

Server Load 17,50 (4 CPU)
    Memory Used 7,5%
    Swap Lietotas 0,00%
    Diska / dev / vzfs (/) 12%
    Uz kādā termiņā šo tiek aprēķināta? Serveri var būt aizņemts no laika uz laiku. Tātad, tas ir vidējā vērtība, vai arī jūs vienkārši hit īpašos brīdī?
    Kāds ir jūsu CPU izmantošana%?
    Vai jūsu lapas tiek parādītas ātri? Ja jūsu lapas displeji pieņemamā laikā, tad jums nav nekādu jautājumu - neatkarīgi no jūsu Server Load ir.

Un pats galvenais jautājums - vai vBET izraisa to?

Pirmais - vai jautājums (ja tāda ir) ir ne citās vietā - piemēram, VB optimizācijas vai mysql izmantošanu. Forums var darboties arī dažās konfigurācija, bet sasniedzot kādā brīdī šķiet, ka ir nepieciešams optimizēt vBulletin un / vai mysql.

Otrais - kā tika pieminēts daudzas reizes vBET rīkojas tikai laika tulkojumus. Normal lapas, ģenerē, izmantojot pašu resursus. Tātad, ja Jūs novērojat papildu lietošanas ar vBET tas nozīmē, ka jums papildu trafiku tulkoto lapu. Tātad vBET nav padarīt lēnāk paaudzes savu normālo lapu nepieliekot papildus resursus šo. vBET neietekmēs uz normālu lapās paaudzes (tikai karogi pievienots). Jūs saņemsiet papildus kustību, kas jums nav bijis pirms satiksmes uz tulkoto lapu. Un, kad jums ir vairāk satiksmes jums ir jāspēj rīkoties ar to.

Mēs esam padarījuši daudz optimizācijas in 3.3.0 vBET un vBET ir tiešām ļoti ātri! Pat, ka, lūdzu, ņemiet vērā, ka tulkojumus nekad nav par brīvu ... Tas ir vienkārši neiespējami. Mēs turpināsim pilnveidot vBET dažādos aspektos, un vēl - jums ir jāspēj rīkoties ar savu papildu satiksmes pat tad, ja tulkojums neveiktu nekādus papildu resursi jūs joprojām saņemat pieprasījumu, kas ir jāapstrādā.

Lūdzu, salīdziniet laiki paaudzes normālu lapu un tulkoto lapu, kas bija jau kešatmiņā - atšķirība ir reālās tulkošanas izmaksas.

Arī - vai jūs izskatījās pavedienu par vBET veiktspējas jautājumiem? Vai jūs bloķēts robotus nav svarīgi lapās? Lūdzu, ņemiet vērā, ka robots var veikt ievērojamu summu no jūsu servera resursus, ja pārmeklē pārāk daudz lapas vienlaicīgi. Bloķēt to tulkots kalendāri, lietotāju lapas un tā tālāk. Sīkāka informācija šeit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •