Sveiki, es esmu diezgan jauns, lai vBulletin un Modi, un tāpēc man ir daži jautājumi.
Es gribētu iegādāties šo spraudni/add-on, bet es vēlos, lai pārliecinātos, ka tas vēl šobrīd atbalstīts pilnībā. Mans draugs tas iegādājās viņa vietā, bet viņš nav saņēmis aktivizācijas kodu, kas nepieciešams, lai tas darbotos. Viņš arī mēģināja sazināties ar atbalsta vairākas reizes, bet nav saņēmusi jebkādu palīdzību.
Es gribētu iegādāties, jo tas ir labākais tulkotājs, esmu redzējis, bet es nevēlos ir instalācijas problēmas. Būtu iegādāties instalēšanas atbalstu ar papildinājumu, tā, lai variet uzstādīt man ar atbilstošu kodu, kas nepieciešama aktivizācija.
Var man arī jautāt, kāpēc mans draugs saņem atbalstu par savu aktivizācijas jautājums? Viņš nevar atrast savu kodu un ir nosūtīta vairākas reizes, lai saņemtu to. Viņš arī mēģināja veikt amatu šajā forumā, bet viņa amata vietas ir nerāda up šeit. Ļoti es mīlu, lai iegūtu šo spraudni, kas uzstādītas pavisam drīz manu forumu, tāpēc jūsu atbilde ir ļoti appreciated.
Paldies.
Fernando