Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: zīmolu bez maksas?

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Default zīmolu bez maksas?

Text automatically translated from: English to: Latvian
    Translated text
    Sveiki, nopirku zīmolu bez maksas, bet vbet isn ' t.

Lūdzu, atsūtiet man jaunas instrukcijas kā noņemt, veco tiem Netveramo strādāt...
    Original text

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Varētu jūs, lūdzu, aprakstiet savu problēmu nedaudz vairāk specyfic, es pilnīgi nesaprotu jūs

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

???? Kāpēc jūs nesaprotat? Kā jau es teicu, es nopirku zīmolu bezmaksas kopiju vBet, bet tas isn ' t! Tas liecina, ka "pateicoties vBET 3.5.4 jūs varat izbaudīt automātiska tulkojumi" - > WoW forums | WoW FairPlay Bot Forum Es vēlos noņemt!
    Pēdējo reizi vBET; 14-04-12 pie 10:56. Reason: BBCode korekcija

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Jūs ziņojāt, ka
    Lūdzu, atsūtiet man jaunas instrukcijas kā noņemt, veco tiem Netveramo strādāt...
    Pašlaik vBET ir dažādas versijas par brandingfree, lai varētu lūdzu man pateikt, ja esat pārliecināts, ka jūs esat lejupielādējis pareizais?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Es jūs nesaprotu.

Lūdzu izskatīt manu kontu.

Es nopirku vbet ar BRENDINGS bezmaksas.

I lejupielādēt un uzstādīt "vBET354BF.zip", bet mūsu forumā ir nevis zīmolu brīvu, kā noņemt autortiesību paziņojums?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Lūdzu, esiet pieklājīgs - nav nekāda iemesla, lai sāktu kliegt. Es zinu, ka Radek didn't saprast jūs pirmo reizi, bet, lasot jūsu pirmais pastu, jūs varat uzzināt, ka tā nebija pārāk skaidrs, ko vēlaties noņemt - vBET, Brendings?... Es sapratu, bet vēl nebija pilnīgi skaidrs un Radek vienkārši jautāju jums, ko tieši jūs domājat.

Pēc tam, kad viņš informēja jūs pieklājīgā veidā, ka ir citas paketes branding bezmaksas un vienkārši vienkārši lejupielādējiet un instalējiet to vēlreiz. Viņš nebija informācijas pirms no jums, ka jūs jau to darīja.

Tātad lūdzu - bez kliedz Jā - mēs redzam, ir bezmaksas branding Mūsu darbinieki ir šī informācija pievienota katram jūsu post. Es esmu tikai gatavojas pārbaudīt mūsu FTP vai BF pakete ir labi, vai tur ir kāda kļūda. Es tev došu risinājumu dažās minūtēs pēc pārbaudes, tā

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki
    Patiešām BF presei bija bug - lūdzu lejupielādēt vēlreiz un augšupielādēt jaunu failu uz jūsu serveri.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām. Lūdzu, apstipriniet, vai problēma ir atrisināta.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Don't get me wrong, es nevar kliegt, es tikai vēlos, lai būtu skaidrs, ko es gribu... tā strādā tagad, bija nepieciešamas tikai 5 dienas:-/

Thanks anyway!

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •