Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: Tukšas vietas

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Default Tukšas vietas

Es uzskatu, kad man nav tulkošanas pakalpojumu sniedzēji, kas pieejams tikai man tukšu ziņu no dalībvalstīm, kas to izmanto. Tas ir, kad man ir "parādīt sākotnējo tekstu lietotājam" nevar parādīt
    Pēdējo reizi DirtRider; 09-04-12 pie 09:44.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Es to pārbaudīt uz. Tāpat lūdzu man ja "Rādīt sākotnējo tekstu lietotājam" kopu par būs tukšas vietas parādās?
    Arī lūdzu, ievērojiet, ka tas var coused, bet nepareiza sniedzēja noslēpums/id/api key

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Nu, ja man rādīt sākotnējo tekstu lietotājam iestatīt uz ieslēgtu, tad jā tas parāda sākotnējo tekstu. Lieta ir tā, tad jums ir post pavediena, kas nav angļu valodā, un tas izpaužas ignorēti. API atslēgu, šķiet, strādāt, kad nav pieejams tulkošanas pakalpojumu sniedzējs.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Labi nav jāuztraucas par to vairs ar notiekošo problēmas rodas ar šiem grozījumiem, man tagad ir svītrots tas, ko wast naudas šis izrādījās
    Pēdējo reizi DirtRider; 11-04-12 pie 08:12.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā jums atbildes šajā pašā thread - mūsu darbinieki pārbauda šo jautājumu.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Nevar atveidot šo jautājumu par manu testa forums. Varētu jūs lūdzu, parādiet man url ar piemērs, ja "tukšā" ziņu un esmu sūtīt man ir vēl workig varētu to pārbaudīt uz vietas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Marts 2012
    Atbildes
    21

Atvainojiet, es nevaru, jo ir noņemts šis mod no savas vietas, tagad, jo tas dod mums pārāk daudz jautājumu.

1. Tukšu ziņu, kad tulkošanas pakalpojumu sniedzējs nav pieejama (iestatījumus nevar parādīt sākotnējo tekstu)
    2. Publicēt citās valodās papildus noklusējuma, kad tulkošanas pakalpojumu sniedzējs nav bijis pieejams (iestatījumu Rādīt sākotnējo tekstu) tas izraisīja apjukumu kā angļu locekļi nevarēja saprast ziņu un tos ignorēt.
    3. Forums braucam pa labi uz leju, kad tulkošanas pakalpojumu sniedzējs nav bijis pieejams, foruma dalībnieki sūdzējās, ka nebija pieņemami šo ātrumu.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Kā jau es teicu, nevar pavairot šo jautājumu, tādēļ, ja jums nav instalēts vBET un tādēļ nevar parādīt man šī kļūda "darbībā" ir neiespējami man pārbaudīt, kas nogāja greizi.
    Lūdzu, ļaujiet man pārbaudīt savu ftp.
    Pēdējo reizi r.dziadusz; 14-04-12 pie 16:34.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2012
    Atbildes
    14

Neviena atbilde tāpēc man ir nepieciešams, lai aizvērtu šo pavedienu. Ja Jums rodas jebkādi jautājumi par šo tēmu es to atvērtu citā veidā, lūdzu rakstīt jaunu.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •