Atkal, dīvaini lietas notiek ar mani google. Iepriekš komanda site: ... Man bija 150,000 rezultātus, un tagad pēkšņi 24.600. Un tā man ir aizdomas, ka tas ir tulkotājs, būtu jo īpaši tulkots url adreses. Es bāzi par savām aizdomām par to, ka karodziņi ir slēptās saites uz tēmām, bet ne tādā formā, kā, piemēram, man ir jautājums: ... /loterija-līga-pes-2010-pc-23209.html saite, ar kuras karogu norāda tēmu: ... /en/.../loterija-līga-pes-2010-pc-23209.html un tas tiešām nāk uz citu adresi: ... /en/.../nejaušā līgas-pes-2010-pc-23209.html Nejauši browsed rezultātus uz google un nav burtiski bez foruma tēmu citā valodā. Šajos forumos, tags, lapas vbcmps, bet ne tēmu. Parasti traģēdija. Vai jūs varētu dot man šo - varbūt - nepareizi iemesls? vai Vai es varu atslēgt url adresi tulkojumu, vai - kas būtu daudz labāk - veids, kā pateikt, ka karogi bija tie paši adreses, kas ir par lapu.
Hello. Šādi lēcieni notiek indeksēšanas in Google - it īpaši, ja Google mainīja algoritms, vai atjaunināt savu indeksi. Bieži vien ātri vien atgriezīsies citu indeksu. Nosūtīt saites, nav nekāda sakara ar to, jo, kad jūs sākat nesaista nav tulkotas, un par tulkojumu vBET finiša veicot 301 pārvirzīt kurā skaidri norāda, ka šī vieta ir pilnīgi novirzīts. Turklāt, piemēram, novirzīšana ir tikai tad, kad maināt tulkojumu, kas jau vītne (saites nav tulkoti visās valodās tehnisku iemeslu dēļ). Ja maināt skatu tulkošanas forumā, tas ir saistīts jau ir iztulkoti. Taču tagad faktiski var būt iemesls, kura dēļ Google var izvēlēties nav tulkots indeksē lapas - ja Jūs lietojat vBSEO un tā izrādījās kanonisko saite ir cēlonis. Ar šo konfigurāciju vBSEO header pievieno saiti, sakot, ka reālā adrese ir adrese, nepievienojot valodā. Un, ja jums ir tas ieslēgts Google tulkoto lapu tiks uzskatīta par kaut ko, kas būtu uz citu adresi - adresi, kas jau ir indeksēti tieši tur. Problēma ar kanonisko saite, ko pievienot, vBSEO Jau ziņots, un atrisināts - tiks iekļauti 3.3.0 vBET Līdz tam jūs varat atspējot vBSEO kanonisko saite, vai arī vienkārši jāgaida Tas apstiprina tēzi, ka vBSEO nepievieno izvēlētajiem kanonisko url tagus - jo tie ir indeksēti.
Pēdējo reizi vBET; 08-01-10 pie 12:24.
Paldies, bet kaut kā šī atbilde neapmierina mani. Es, izmantojot vBSEO, bet man bija, un man ir invalīdi Canonical URL, bet iztulkotu lappušu tiek indeksētas traģiskā veidā, nenozīmē, ka tās nav indeksētas vispār. Pēc 1,5 m, ca darba vBET 3,2 un 1 / 2 gadiem vBET 2.x pēc pieprasījuma "Lapas: http://..../en/" Google atgriež rezultātus: Rezultāti 1 - 10 no aptuveni 114 ! "Lapas: http://..../zh-CN/" Google atgriež rezultātus: Rezultāti 1 - 10 no aptuveni 158 ! no kuriem 2 / 3 daļa no vbcmps ... dienā forumā ir ~ 50 jaunas tēmas. Es tā nedomāju jāstrādā vBET, jo, ja šāda rīcība ", iegūt vairāk satiksmes, lietotāju un ienākumi no AdSense!" Jūs varat pārvietoties starp pasaka.
Papildu satiksme nav pasaka tikai fakts. Skatīt šeit: vBulletin.org Forums - Skatīt tikai sūtījumu - BB Enterprise Translator Un arī šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html vBET nav indeksa lapas. Nr foruma programmatūru netiek indekss lapas. Lapas rāpošana tikai roboti, kas ir ārpus jūsu infrastruktūru. Robots var dot padomus poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 redirects, vai kanonisko saite. Es saprotu, jums ir kanonisko saite, un jums bija invalīdi. Lūdzu, ievadiet URL, lai forums un saturu robots.txt
Pēdējo reizi vBET; 09-01-10 pie 05:52.
Sākotnēji Ievietoja vBET Papildu satiksme nav pasaka tikai fakts. Skatīt šeit: vBulletin.org Forums - Skatīt tikai sūtījumu - BB Enterprise Translator Un arī šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html vBET nav indeksa lapas. Nr foruma programmatūru netiek indekss lapas. Lapas rāpošana tikai roboti, kas ir ārpus jūsu infrastruktūru. Robots var dot padomus poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 redirects, vai kanonisko saite. Es saprotu, jums ir kanonisko saite, un jums bija invalīdi. Lūdzu, ievadiet URL, lai forums un saturu robots.txt Paldies, ka - kā parasti kodolīgs - atbildi, es lūdza norādījumus par to, ko mana problēma ... Par laimi, viņš jau strādāja to ar šo problēmu. Atrisināts. ps. Mājas lapas adrese ir droši vien zināt, vai tikai tādēļ, ka licence un adrese lapa ir piešķirta uz manu nick šajā forumā
Hello. Mans nodoms nekad lakonisks pārvaldes informācijai. Ja tā, jūs esat saņēmis piedošanu. Administrācijas mērķis ir skaidra un pārskatāma informācija. Pigmentācija var aizēnot pašu paziņojumu. Patiesībā - mūsu sistēma ir ziņa forumu par adresi, kas saistītas ar licenci. Nākamreiz tur zaglądnę Es esmu priecīgs jums atrast risinājumu - ja jūs varat dalīties tajā ar citiem, ja kāds cits bija līdzīga problēma?
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi