Atkal, dīvaini lietas notiek ar mani google. Iepriekš komanda site: ... Man bija 150,000 rezultātus, un tagad pēkšņi 24.600. Un tā man ir aizdomas, ka tas ir tulkotājs, būtu jo īpaši tulkots url adreses. Es bāzi par savām aizdomām par to, ka karodziņi ir slēptās saites uz tēmām, bet ne tādā formā, kā, piemēram, man ir jautājums: ... /loterija-līga-pes-2010-pc-23209.html saite, ar kuras karogu norāda tēmu: ... /en/.../loterija-līga-pes-2010-pc-23209.html un tas tiešām nāk uz citu adresi: ... /en/.../nejaušā līgas-pes-2010-pc-23209.html Nejauši browsed rezultātus uz google un nav burtiski bez foruma tēmu citā valodā. Šajos forumos, tags, lapas vbcmps, bet ne tēmu. Parasti traģēdija. Vai jūs varētu dot man šo - varbūt - nepareizi iemesls? vai Vai es varu atslēgt url adresi tulkojumu, vai - kas būtu daudz labāk - veids, kā pateikt, ka karogi bija tie paši adreses, kas ir par lapu. Znowu dziwne rzeczy dzieją mi się w google. Wcześniej na polecenie site:... miałem 150.000 wyników, a teraz raptem 24.600. I tak podejrzewam, że winny temu jest translator, a w szczególności tłumaczone adresy url. Swoje podejrzenia opieram na tym, że pod flagami są ukryte linki do tematów, ale nie w takiej postaci jakimi są np. mam temat: .../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html link pod flagą wskazuje na temat: .../en/.../losowanie-lig-pes-2010-pc-23209.html a tak naprawdę wchodzi się na inny adres: .../en/.../random-lig-pes-2010-pc-23209.html Wyrywkowo przeglądałem wyniki na google i nie ma dosłownie żadnego tematu z forum w innym języku. Są fora, tagi, strony vbcmps, ale żadnego tematu. Normalnie tragedia. Czy mógłbyś mnie wyprowadzić z tego - być może - błędnego rozumowania? lub Czy można wyłączyć tłumaczenie adresów url, albo - co byłoby zdecydowanie lepsze - zdradzić sposób na to, żeby pod flagami znajdowały się takie same adresy, jakie są po załadowaniu strony.
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi