Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 11

Thread: vBET nav jābūt saistītām ar šo forumu server!

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default vBET nav jābūt saistītām ar šo forumu server!

Hi, pēdējo 24 stundu laikā manas atmiņas izmantošana ballooned nekontrolējama, un tā bija uz leju, lai viena lieta!, kļūdu žurnālu, kas bija piepildīts ar šiem
    PHP brīdinājums: strpos () [< href="/forum/lv/function.strpos" > function.strpos </a>]: nobīde nav iekļauta virkne /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php rindā 398
    man bija daudzi daudzi tūkstoši no viņiem (visās 25GB!), un šķiet, ka tas ir jāpateicas nav spējīgs sazināties ar vBET ir serveri!

Tas nebija norādīja, kas pērk mūsu servera vajadzībām, lai varētu sazināties ar jums visu laiku!, jūsu serveris ir uz leju, un tā bija programmatūras (modificatio), kuru esmu iegādājies no jums, ir reāla nepieciešamība ir vBET ir pastāvīgi sazināties ar serveri?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Es centīšos reģistrēties par manu testa forums. Arī jūs lūdzu aprakstīt man soli pa solim ko jūs darījāt pirms kļūda parādījās?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Vienkārša, šīs kļūdas bija parādās manu kļūdu žurnāls visu laiku jūsu vietā bija paredzēti vakar, tad, kad jūsu vietā atgriezās līdz kļūdas apturēts vai palēninājās, man tagad ir tikai tūkstoši no viņiem šodien (17 mb)
    Quote Sākotnēji Ievietoja thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13: 20: 48] PHP brīdinājums: strpos () [< href="/forum/lv/function.strpos" > function.strpos </a>]: nobīde nav iekļauta virkne /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php rindā 398
    , Forums darbojas parastā režīmā, nav jautājumu vai kļūdas, izņemot tos, kas piepilda manu kļūdu žurnālu.

Līdz ar to nav pasākumus, lai atjaunotu to!

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Šo žurnālu vēl pastāv? Ja jā es var iestatīt dažus žurnālus un pārbauda, kas tur notiek.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Jums ir forums root piekļūt žurnāla izejām (es skaidri to katru dienu!) un tiesības tagad ir vairāk nekā 2GB ierakstus no vBET, var izdzēst failu, izveidot jaunu tukšu un tad saglabāt pārbaudes par kļūdām, kā 2GB neatvērs serverī, un jums ir nevarat atvērt to savā datorā.

EDIT: man jāsaka, ka mana servera nav pa mēnešiem (tur bija dažas 500 kļūdas, bet tās bija īslaicīgs un nodarīt tiem, mainot vienu savu plug-in).

kļūdu žurnālu, kas atrodas pie /public_html/forumz/error_log
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 05-02-12 pie 20:14.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Pašlaik es varu slēpt šo brīdinājumu, lai crash uz miskasti jūsu forums. Šobrīd esmu pārbaudi, kāpēc tas parādās. Arī nevar atjaunot šo kļūdu
    Esat mainījis šo rindu
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Šo līniju:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Hi, jebkura tālāk ar šo jautājumu, vai kāpēc tas bija ziņo par problēmu?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Visticamāk, kad vienā pakalpojumu sniedzējiem ir kāda iekšēja kļūda (tas viens kas avarēja mūsu servera arī) izveidot daži dīvaini tranlation outup, kas sākās bezgalīgas cilpas - kas varētu izskaidrot, kāpēc, vai nav ietekmē jūsu serverī - kā jūs teicāt Forums darbojas nevainojami. Es pārlūkot atkal kļūda fails, tas ir, bez brīdinājuma - vai jūs vienkārši errased to?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Neesat labot kļūdu žurnālu, kas vispār, pat kļūdas, ka esmu izveidojis, es aizbraucu tur, tad jūs domājat, ka šī kļūda tiek atrisināta vai tas ir tikai slēpta, failā veiktās izmaiņas?

Un jā Forums darbojas labi, man nav jāmaksā pārāk daudz google tulkošanas tikai 100 000 rakstzīmes dienā tik daudz tulkojumi tiek atstāti gaida jātulko.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Es domāju, ka kļūda ir fiksēts, otherways kļūdu žurnālu būtu ir citi brīdinājumi no paša cilpa, ja kaut kas parādās atkal, lūdzu, sazinieties ar mums

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •