Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Apakšizvēlnes, ar valodu, kas vaicājumu url nav redzama

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Default Apakšizvēlnes, ar valodu, kas vaicājumu url nav redzama

Problēma: Apakšizvēlnes ar valodu, kas vaicājumu url nav redzama.
    Atvērt jaunu tēmu, kā vēlējās.
    Regards

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Esmu pārbaudīt jūsu situāciju, bet, lūdzu, esiet pacietīgi, kā mēs to darām ne oficiāli atbalsta jūsu vBulletin versija, kas man ir nepieciešams zināms laiks, lai atrastu un atrisinātu problēmu

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Pēc dažiem reasearch es zinu, kāda ir problēma. Jūsu versijā par vBET tur daži vBulletin kļūdu:
    PIEZĪME: Šī integrācija būs izdarījis savu arhīvu lapas, lai tās varētu iztulkot, bet, IZŅEMOT arhīvs sub-forums lapas - tur ir bug vBulletin, kas neļauj to darīt.
    Mēs nevar noteikt šo jautājumu. Arī, kā es uzrakstīju savu citu pavedienu, forums, sagaidīt subforum darbojas naudas sodu. Veikt meklēt:
    noklikšķiniet uz

Ja jums vēl joprojām ir jautājumi šo jautājumu, lūdzu, jautājiet, ja ne tiks iezīmēts šis pavediens slēgts

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Pēc dažiem reasearch es zinu, kāda ir problēma. Jūsu versijā par vBET tur daži vBulletin kļūdu:
    PIEZĪME: Šī integrācija būs izdarījis savu arhīvu lapas, lai tās varētu iztulkot, bet, IZŅEMOT arhīvs sub-forums lapas - tur ir bug vBulletin, kas neļauj to darīt.
    Mēs nevar noteikt šo jautājumu. Arī, kā es uzrakstīju savu citu pavedienu, forums, sagaidīt subforum darbojas naudas sodu. Veikt meklēt:
    noklikšķiniet uz

Ja jums vēl joprojām ir jautājumi šo jautājumu, lūdzu, jautājiet, ja ne tiks iezīmēts šis pavediens slēgts

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •