Michael, Paldies par atbildi, jā ir konfigurēta vBET uzdot un vBET ir jāstrādā šādā veidā bez problēmām, taču jautājums bija nereģistrētu vai cilvēkiem kas žurnālā, tika lūgts novirzīt jautājumu vBET, cik es zinu nav jāstrādā šādā veidā, arī valoda ir vienmēr krievu, Tātad šeit ir divi scenāriji:
1. Nereģistrētu lietotāju no Indijas apmeklē vietni, skatīt ir pop (krieviski) jautā, ja viņš vēlas, lai uzstādītu savu valodu krievu, viņš noraida un var apskatīt vietni kā parasti angļu valodā, ja viņš piekrīt (bet lūdzu paturēt prātā kā viņš nerunā krievu, viņš nevar nolasīt pop up) viņš ir nokļuvis Microsoft Office palīdzībā - Microsoft Office Diskusija - Excel VBA Programmēšana - Access Programmēšana
2. Es iegūt stāstīja par šo (un ir pieredzējis to sevi pagātnē) un pieteikties par forumu, izvēlieties saiti, aizvediet mani uz vietu, kur bija apskate pirms un pēc tam man pop krievu valodā, līdzīgos apstākļos kā iepriekš notiek
Ja mums ir atteicies (kusies) kāpēc mums tiks iesniegts ar pop līdzi? pop up ir tikai, lai cilvēki pieteicies vai ne?
Tā nebūs mana servera, kā tās Apvienotajā Karalistē un ir veltīta man ir pilnīga kontrole pār to, kā es sadi gan, es esmu izslēgts krievu valodā tagad tā, cerams, ka tiks pārtraukta jautājumu.