Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 18

Thread: RAKSTĪŠANA dažādās valodās

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    27

Default RAKSTĪŠANA dažādās valodās

Hi Mihala,

Tu man uzdod citu pavedienu, lai aprakstītu šo iezīme pieprasījums forums.

Skat, saites vēlreiz: noklikšķiniet uz

Ar šo banalizēt jums ir izvēle, ja angļu vai urdu. Izvēlieties urdu un jūs faktiski rakstīt in urdu un pēc tam varat iestatīt to atpakaļ uz angļu pārslēgtos tiks ievietots no labās uz kreiso.

Tas ir kaut kas man patiktu redzēt jāiekļauj, bet es šaubos, ka notiks.
    Pēdējo reizi vBET; 15-10-09 pie 00:39.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies par pieprasījumu.

Es nezinu, kas ir urdu, tāpēc es nesaprotu jautājumu. Arī dzīvot demo par forumā, kuru es neesmu spējīgs saprast visu

Vai jūs, lūdzu, aprakstiet man vairāk, ko tā dara?

Arī tad, ja jūs rakstiski angļu valodā, lūdzu, iestatiet savu noklusējuma valodu uz angļu, vai arī iestatīt opciju, lai automātiski pievienotu valodu BBCodes kad rakstīt jaunu pastu. Noklusējuma valoda saka to, kas ir noklusējuma valodu savas ziņas Jūs varat mainīt to pasaulē Lietotāja CP, vai arī īpašu, jaunu ziņu redaktoru.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    27

Urdu ir valoda.

Ja jūs lasīt aprakstu, kas saistīt to jums pateiks.

Tas ļauj rakstīt vai tipa in urdu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Bet Urdu nav pamatots ar Google tulkojumi, tādēļ vBET nevar rīkoties tā vēl, var izraisīt šādu tekstu nevarētu tulkot uz citām valodām ...

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    27

Tas bija tikai piemērs.

Mans īpašais pieprasījums ir, ja tas būtu iespējams mums rakstīt vairākās valodās (reālā laika), nevis rakstiski vienā valodā un tad tas viss kļūst tulkota vēlāk.

Paskaties kodu, kapāt, lai redzētu, ko es domāju.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Bet jūs varat rakstīt dažādās valodās ... Atvainojiet, bet es tiešām nav jūsu viedokli.

Kad jūs kaut ko raksta, jūs rakstiet to reālā laikā. Un jūs varat rakstīt to katrā atbalstīja valodā, un pat vairākas valodas vienā ziņojumā. Jums nav rakstīt vienā valodā

Tikai izlasīt šo rakstu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    27

Es domāju, ka jūs domājāt ar savu hack var rakstīt poļu, izmantojot angļu valodas tastatūru vai angļu valodā, un tad jūsu kapāt būs to tulkot.

Vai tas kā tā darbosies?

Vai, piemēram, es varētu rakstīt hindu in Hindi alfabēta un nav angļu. Hindi ir tā paša alfabēta dažādām rakstzīmēm.

Es ceru, ka padara labāku izjūtu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kad jūs rakstīt kādā valodā jūs rakstīt šajā valodā. Izmantojot šo valodu rakstzīmes. Iet uz testa ziņojumu - tās ir rakstītas dažādās valodās - var redzēt oriģinālu (pirms tulkošana) - vienkārši noklikšķiniet uz bultiņas pa labi no karoga oriģinālvalodā.

Vai labāk meklēt šeit. Šāds ziņojums ir japāņu valoda - tas nozīmē, ka tas ir rakstīts japāņu - noklikšķiniet uz bultiņas un jūs redzēsiet sākotnējais teksts, kurā bija rakstīts (es nezinu, japāņu - tā ir vienkārši nokopēts no Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Latvian
    Translated text
    Ir kūkas, ne alkoholu
    Original text

Testa ziņojumi jomā jūs varat arī redzēt podi citās valodās - tie visi bija rakstīts ar savas valsts simboliem. Tātad, ja lietotājs no kāda valsts būs piereģistrēties jūsu forumu. Viņš var ne tikai redzēt jūsu forumā savā valodā - viņš var arī rakstīt savā valodā!
    Pēdējo reizi vBET; 17-10-09 pie 03:45.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    27

Skatīt screenprint, es izvēlētos manu valodu japāņu no UserCP -> Edit Jūsu dati.

Tātad, kad es sākt jaunu tēmu un I tipa redzēt tikai angļu rakstzīmes?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    27

Esmu pārliecināts, ka tas kļūst nomākta jums Michal bet, lūdzu, skatīt manu pēdējo ekrāna.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •