kad es esmu iekšā pavedienu un noklikšķiniet uz valodu manu pavedienu saturu nav tiek tulkots, bet viss pārējais ir?
Problēma atrisināta
kad es esmu iekšā pavedienu un noklikšķiniet uz valodu manu pavedienu saturu nav tiek tulkots, bet viss pārējais ir?
Problēma atrisināta
Pēdējo reizi mario06; 27-12-11 pie 11:28.
Nav novērsta, dažkārt tas pārveido pavedienu saturu un dažkārt tas tikai tulko tikai pavediena virsraksts.
PS. Kāpēc paiet tik ilgi atbalstu?
Kā jūs varat redzēt no attēla viss izpaužas tulkots, izņemot tekstu?!?
Pēdējo reizi mario06; 28-12-11 pie 05:15.
Sveiki
Pleae lasīt šo pavedienu par daļēju tranlation un netranslējamā tekstu:
http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post10876 un http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post10970
Tas nekad nav tulkots no paša sākuma, es domāju, ka citas problēmas (manu citiem diegiem) būtu jāatrisina vispirms pirms šī lēmuma pieņemšanas.
Microsoft api tests:
Sākuma tulkošanas pārbaudes Microsoft tulkojumi API
Testa rezultāts: "Laipni lūdzam"
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 114.572265625
Protams, es saņemu simbolisku kļūdas kā es apgalvoju par manu pastu uz manu Microsoft Azure tests:
Palaišanas tests Microsft Translation API, Azure
Pilnu pilnvara:
{"kļūda": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: trūkst nepieciešamo lauku/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Pēdējo reizi mario06; 28-12-11 pie 16:33.
Labi, ļauj sākt ar simbolisku kļūda
Saturs ir vēl to iztulkot!
Regards
Pēdējo reizi mario06; 09-01-12 pie 07:59.
Sveiki
Tieši tagad, kā mēs zinām, ka jūsu microsoft, debeszils nedarbojas tāpēc, ka php versija, mēģiniet atspējot Microsoft, Azure -tikko atstājis gan tās iestatījumi ir tukšs.
Lūk, tāpēc es lūdzu to izdarīt:
vBET centās izmantot Microsoft, Azure, bet kamēr tas nestrādāja, vBET nesaņem saņemt datus, tāpēc nevarēja noteikt, kā automātiski atspējota. Ja microsoft, debeszils nenosaka, kā atspējot vBET mēģinās izmantot atkārtoti.
EDIT:
Lūdzu arī paskatieties uz šo ziņu:
click2
Pēdējo reizi r.dziadusz; 10-01-12 pie 21:56.
Microsoft ir invalīdiem, bet saturs ir vēl nav tulkots tikai nosaukums?!?
Jums ir mana ftp piekļuve, var jūs lūdzu to pārbaudīt?
Best regards
Pēdējo reizi mario06; 12-01-12 pie 16:51.
Labi es pārlūkot, izmantojot:
Nosakot Microsft API(both of them-no just one by Azure) disableb neliks anny diference.Microsoft ir atspējota
Uz doto brīdi es padarīt tukšu Microsoft Comercial Translation API atslēgu, Azure(BETA) un Microsoft Comercial Translation API noslēpumu, Azure(BETA)
un tas, šķiet, uz darbu, lūdzu, pārbaudiet:
http://www.All-Unlock.com/showthread...99 & valodu = Jā
Pēdējo reizi r.dziadusz; 12-01-12 pie 20:21.
Es mēģināju vēlreiz un saturs nav pārtulkots, tas ir tas, ko es daru - > noklikšķināt uz konkrētu pavedienu (showthread) un pat tad, ja es nospiediet English index Page, pēc tam doties uz jebkuru konkrētu pavedienu saturu nav iespējams translēt, bet tikai nosaukums tiek nospiesti rezultāts ir tas, ka pavediens nosaukums pastu 1 izpaužas tulkots angļu valodā, bet saturs joprojām ir oriģinālvalodā (nepārvērstos) angļu valodā.
PS. ja atjaunināšu vbet paradis man neredzamu ikonu problēma atkal arhīvā?
Paldies!
Pēdējo reizi mario06; 13-01-12 pie 10:49.