Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 14 gada 14

Thread: Pavedienu saturu, kas nav tulkoti

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Es īstenot šos quickfixes jums - bez atjaunināšanu vBET.
    Ja jūs atjaunināt jūsu vBET jums būs modificēt kodu vēlreiz, jo to nevar oficialy atbalsta vecāka versija vBulletin

Es pārbaudīju un jūs sasniegsiet limitus, Microsoft un Apertium, kā tas ir teikts šeit
    Tu esi sasniedzis savas robežas, lai teksts nav tulkots, bet pēc tam, kad tulkotu tekstu, piemēram, pavediena virsraksts parādīsies.

Lūdzu Piezīme izmantot tikai bezmaksas tulkojumus API, jūs vienmēr varat izmantot izmaksā tiem: Google API tulkošanas v2 un maksas abonements Microsoft Trabnslation, Azure (ja jūs atjaunināt jūsu PHP)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Hi, jūs Varat pievienot papildu modifikācijas pasākumus, lai jau rakstīja, ka vienam vBET šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , rokasgrāmatā nav atjaunināta. Man jāmaksā papildu maksa, lai padarītu to saderīgu, kad update nāk no ES mod tas pats bez apgrūtinošas ikviens.

Lai izmantotu Google V2 ir atjaunināt manu PHP? Es domāju, ka tas bija tikai Microsoft?!?

PS. kad tulkots nevajadzētu tulkotos vārdus paliek kešatmiņu?

Paldies!
    Pēdējo reizi mario06; 14-01-12 pie 06:46.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Tas ir atjaunināts:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....HTML#post3666

Lai izmantotu Google V2 ir atjaunināt manu PHP? Es domāju, ka tas bija tikai Microsoft?!?
    Labais tagad es esmu reimplementing funkcija, ka tā neizmantos json_translate lai jūs varētu izmantot bez atjaunināt jūsu PHP

PS. kad tulkots nevajadzētu tulkotos vārdus paliek kešatmiņu?
    vBET kešdarbes visas frāzes. Bet Jā kad tulkotā teksta paliek kešatmiņā.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Šeit ir quicx noteikt savu jautājumu:
    LABOJUMS

Tagad jums būs iespēja izmantot Microsoft tulkošanas, Azure pat ar vecāko php versija

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •