Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 11

Thread: Nevar atspējot vBET? (Steidzams)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Nevar atspējot vBET? (Steidzams)

Sveiki visiem es cenšos izsekot problēmu, kas kļuva skaidrs, ka apmēram nedēļu atpakaļ, tādēļ man ir nepieciešams, lai atspējotu visas spraudnis, tomēr, kad es varu atslēgt vbet forums nav slodze visiem, tikai pilnīgi tukšu lapu?

Var apmēram vienu palīdzēt, jo man vajadzēs izdarīt steidzami, jo mans forums ir sadalīti viesiem.

Regards,
    Simon

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Michael, ja jūs lasīt, tas joprojām ir admin piekļūt, skatīt forumu reģistrēto ārpus Viesu statusā, un jūs redzēsiet, ka stils ir pazudusi, pieteikties un stils ir tur, tas ir iemesls, kāpēc man ir nepieciešams, lai atspējotu vbet likvidēt kā possibile radīt.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki michal pašlaik dara seminārā, viņš jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk, bet šeit ir tas, ko esam ieguvuši, kā atspējot vBET:

1. Atslēgt to Admin CP
    2. Komentāru vBET htaccess noteikumiem. Ja jūs neatceraties, kas tiktu šīs izvēles vBET iepakojumā vai-ne-augšupielādes/rīki/pārprofilējot-noteikumi Directory
    3. Atjaunot integrāciju izmaiņas vbseo failus. Vienkāršākais veids - tikai augšupielādēt oriģinālo failu. Ja jums nav zip - lejupielādēt to no nodrošinātāja lapu. Vissmagāk tā - vienkārši atveriet readme.html vBET iepakojumā un tur jums ir precīzi aprakstīts, kādas izmaiņas tika veikts - tikai to darīt pretējā veidā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Paldies par atbildi, es esmu snowed saskaņā ar darbu brīdī, tāpēc mans forums, viesiem būs joprojām ir sadalīti līdz rītdienai, kur var veikt šo darbību, lai gan man ir nekrietns aizdomas, ka tas ir ļoti jaunāko vbet izraisa šo - es gribu updaate rīt, kad var veiksmīgi atspējot vBET.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Michael, ja jūs lasīt, tas joprojām ir admin piekļūt, skatīt forumu reģistrēto ārpus Viesu statusā, un jūs redzēsiet, ka stils ir pazudusi, pieteikties un stils ir tur, tas ir iemesls, kāpēc man ir nepieciešams, lai atspējotu vbet likvidēt kā possibile radīt.
    Vai jums ir viesu Cache ieslēgts? Ja atbilde ir "Jā", lūdzu, mēģiniet izslēgt (tikai īslaicīgi pārbaudei) un pārbaudiet vēlreiz. Visticamāk tas ir ieslēgts un veicāt dažas stila izmaiņas un jūsu stili tiek glabāti faili. Tik pēc tam, kad izmaiņas stila faili ir dažādas (dažādi nosaukumi) bet kešatmiņā pilns HTML rezultātiem kādā Viesu kešatmiņas joprojām ir URL vecā stila faili. Tas pilnīgi izskaidrot, kas notiek. Tātad, ja tas ir patiešām iemesls tad lūdzu:
    1. Tikai gaidīt, kamēr Viesu Cache beidzas un problēma izgaisīs pati
    2. Vai ja nevēlaties gaidīt tikai tīru Viesu Cache

Ja tas nav iemesls tad lūdzu, dariet mums to zināmu un mēs pārbaudīsim vēlreiz.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Michael, regulēšanas pie Viesu kešatmiņas strādāja, bet tikai jebkad ir izmantojušas vienu stilu kaut ko kādreiz kešatmiņā vai pierādīts, ka viesi ir mans stils, ka es izmantoju tagad lietotājs nekad kādreiz norādīts cits stils,!, es uzskatu, ka ja vbulletin uzstādījumus mainīt stilu, kas rāda viesiem tas nevar atlīdzināt mana izvēle tieši, tās rezultāts vai mis, bet lielākoties nav veidoti versiju pašreizējo stilu. Ja man, kā jūs lūgt un izslēdziet Viesu kešatmiņas tā uzvedas, kā tas būtu nozīmē ka vbet iscausing jautājums!.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es pa kreisi Viesu kešatmiņas izslēgts kopš vakar 22: 15 un nereģistrētu/nav pieteicies, ņemot viesu viedoklis bija kā tam vajadzētu būt, kad man palika to atpakaļ uz 21: 20 šodien Viesu viedokli tika sadalīti vēlreiz, ja es pēc tam mainīt stilu ka pieejams pēc noklusējuma vbulletin id nevar atlīdzināt šo pārmaiņu insted viesu domām izpaužas noteikta, bet rāda, tā noteikta iepriekšējā stilā, pēc tam, kad kāds mēģina skatīt pavedienu skatu atgūst savu izskatu, stilu, es tikko mainīts?

Esmu kļuvusi Viesu kešatmiņu, izslēgšanai, tāpēc, ka manu stilu nosaka, kā es minēts iepriekš man nav mainījušās stilu vai meklēt, tāpēc nav nekāda iemesla, kāpēc vBET vajadzētu likt šo jautājumu, var jūs lūdzu atbrīvot noteikt vai man pateikt, ko es varu darīt, lai iegūtu šo darbu pareizi?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Man atrisināt šo jautājumu, es bet vBET joprojām vajag fiksēt, lai šo doen't jāveic manuāli:
    1. Piekļūt Admincp > vBET Cache
    2. > Viesu Cache
    3. Atspējot viesu kešatmiņu un saglabāts
    4. Lika Viesi kešlaika dzīvot & Viesu kešlaika dzīvot mazāk svarīgas lappuses nulles vērtības
    5. Aktivizē Viesu Cache & saglabāto
    6. Viesu viedokli tagad izrāda savu pareizo stilu
    7. Lika Viesi kešlaika dzīvot & Viesu kešlaika dzīvot mazāk svarīgas lappuses vērtība bija pie agrāk & saglabāt
    8. Pārbaudīt reģistrēto, skatu apstiprināt stils bija vēl ok

Tagad skatīt viesiem ir noteikta, bet i guess, kad kešatmiņā laika beigām, ja Viesu viedokli manā mājas lapā un ir problēma ar modelēšana vai kādu kļūdu, tad katram viesim pēc tam redzēsiet šķelto stilu vai kļūdu, ja tiešām, ka kļūdas vairs neeksistē!

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Žēl, ka to atrisināt patstāvīgi, mēs pārbauda iespējas, kāpēc šķiet, un to, kā atrisināt to vienreiz visiem

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Man atrisināt šo jautājumu, es bet vBET joprojām vajag fiksēt, lai šo doen't jāveic manuāli:
    1. Piekļūt Admincp > vBET Cache
    2. > Viesu Cache
    3. Atspējot viesu kešatmiņu un saglabāts
    4. Lika Viesi kešlaika dzīvot & Viesu kešlaika dzīvot mazāk svarīgas lappuses nulles vērtības
    5. Aktivizē Viesu Cache & saglabāto
    6. Viesu viedokli tagad izrāda savu pareizo stilu
    7. Lika Viesi kešlaika dzīvot & Viesu kešlaika dzīvot mazāk svarīgas lappuses vērtība bija pie agrāk & saglabāt
    8. Pārbaudīt reģistrēto, skatu apstiprināt stils bija vēl ok

Tagad skatīt viesiem ir noteikta, bet i guess, kad kešatmiņā laika beigām, ja Viesu viedokli manā mājas lapā un ir problēma ar modelēšana vai kādu kļūdu, tad katram viesim pēc tam redzēsiet šķelto stilu vai kļūdu, ja tiešām, ka kļūdas vairs neeksistē!

Arī jums nebija atrisināt sev. Faktiski tikai darīja to, ko es uzrakstīju jums manu pirmo atbildi this thread:
    Tātad, ja tas ir patiešām iemesls tad lūdzu:
    1. Tikai gaidīt, kamēr Viesu Cache beidzas un problēma izgaisīs pati
    2. Vai ja nevēlaties gaidīt tikai tīru Viesu Cache
    Jums tikai noskalot Viesu Cache, kā tika uzdots jautājums. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, tur ir daudz vienkāršāks veids, kā šo - jums nav jādara visas šīs darbības, tas ir pietiekami, lai dotos uz Admin CP -> vBET Cache -> Cache Cleaner. Atvainojiet, es neminēja šo opciju pēdējo atbildi - es pieņemts, tu to zini.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •