Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: 404s valodu? Es atjaunināts manu htaccess un

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

Default 404s valodu? Es atjaunināts manu htaccess un

ID kā lai zina, kāpēc tas joprojām notiek tas ir jāpārtrauc, man bija zem 50 kļūdas dienā pirms pievienošanas VBet: P, tagad man bija 10000, un man bija, kas uzstādītas mazāk par 10 stundām, jauks JAUKS cilvēks

Noteikumi tika noņemti no htaccess sameday jautājumiem sākts, Tātad tā nav tur, un dzēst visus failus un Im nav ieinteresēti lejupielādējot failus: P, tikai man norādījumus, lai apturētu šo bs

Code:
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/z​h-C​N/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​90/  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/u​k/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/b​g/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/v​i/f​42/​so-​i-g​ot-​som​e-n​ew-​gam​es-​i-w​ond​eri​ng-​127​2/?​lan​gua​ge=​cs  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/t​r/f​52/​tit​le-​col​or-​one​-ti​me-​cha​nge​-10​70/​?la​ngu​age​=bg  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/i​d/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/s​l/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​121​/re​d-o​rch​est​ra-​2-b​eta​-se​rve​rs-​128​4/?​lan​gua​ge=​fr  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/d​e/f​100​/wh​at-​do-​you​-do​-ol​d-p​art​s-a​fte​r-y​ou-​upg​rad​e-y​our​-pc​-11​81/​?la​ngu​age​=fi  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/h​u/f​28/​min​ecr​aft​-se​rve​r-i​nfo​rma​tio​n-2​1/i​nde​x2.​htm​l?l​ang​uag​e=u​k  404 (Not found) unavailable
     Oct 18, 2011 
    htt​p:/​/fo​rum​s.t​ech​iea​nal​yst​.ne​t/n​l/f​16/​ste​am-​con​tac​ts-​79/​ind​ex3​.ht​ml?​lan​gua​ge=​ar
    Pēdējo reizi vBET; 20-10-11 pie 13:39. Reason: BBCode pievienotās

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas nav problēma ar vBET - jo jums vBET atinstalēta. Šis ir jautājums ar meklētājprogrammām.

Ko jūs varat darīt, ir:
    1. Gaidiet, līdz robotus, kas atceras šīs saites pārstāj pārmeklēt tā, kā tiem, kas nav vairs nepastāv.
    2. Pievienot kārtulu, htaccess, kurā tiks 301 novirzīt visas šādas saites uz sākotnējo nav tulkoto lapu

Lūdzu, ņemiet vērā 2 šķīdumu ieteicams, jo tas padara roboti nekavējoties (pēc 1 apmeklējums) atzīt, ka šī saikne nepastāv vairs. Bez novirzīšanas robots var daudz laika mēģināt apmeklēt lapu, domādams, ka tas var būt pieejama tikai īslaicīga.

Tātad Lūdzu, pievienojiet jūsu htaccess noteikumiem šādi:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/$ / [L,R=301]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi|ht)/(.*)?$ /$2 [L,R=301]
    Izmantojiet to un pārbaudīt vienu no šīm saitēm ir pareizi novirzīta. Gadījumā, ja kaut kas noiet greizi - vienkārši sūtiet visu htaccess saturu mēs pārbaudīsim, tas ir noteikts attiecīgā vietā. Arī to var tikai mēģināt rakstīt visu novirzīšanas URL, bet tas nav nepieciešams. Lūdzu, apstipriniet, vai tā atrisināt šo jautājumu.

Tāpat lūdzu, ņemiet vērā, ka šos noteikumus tikai uz kādu laiku - līdz brīdim, kad meklētājprogrammas nevar būs uzzināt, ka URL nav vairs nepastāv. Tāpēc minētie noteikumi var noņemt, pēc kāda laika.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2011
    Atbildes
    51

Cik ilgi tas notiek par? Tās ir dažas dienas, un tās joprojām throwing vairāk nekā 3000 404s dienā, šķiet,

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tas var būt pat dažu mēnešu laikā. Nevaru pateikt tieši tā - tas ir atkarīgs par meklēšanas meklētājprogrammas roboti nav mums.

Lūdzu tikai izmantot novirzīšanas noteikumus un jautājums būs pagājis Arī jums var tikai aizliedz roboti, lai dotos uz tulkoto URL ar robots. txt.
    Tātad jums ir 2 vieglus risinājumus:
    1. Novirzīt robots, kad tā nonāca pie vēsturiskās saites
    2. Aizliegts robots ho vēsturisko saiti

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •