Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Nav pārliecināts, vai tas strādā jaunas iekārtas

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    80

Question Nav pārliecināts, vai tas strādā jaunas iekārtas

Mums ir nedaudz problēmas ar vbet tagad, kad tas parādījās uz darbu, kad pirmo reizi ļāva, un tagad tā tiek ielādēta uz visiem laikiem bez tulkošanas un beidzot pēc ilga laika tukšu lapu.

http://www.teenforumz.com/

Man ir optimizēta tā, kā uz optimizācija BUJ bez luck šim. Man bija apskatīt phpmyadmin, un tas vbenterprise tabulas, šķiet, piepildās, bet arent iekraušanas gala lietotājam tikai vēl, tas ir problēma?

Te ir mūsu htaccess, kas var būt nepareizi, bet es esmu pārliecināts:

Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Paldies par jebkuru padomus vai palīdzību dota.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    80

Jebkurš idejas?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Jūs esat darījuši vBSEO integrācija?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    80

Kādu iemeslu dēļ tas šķiet, ir tikai kešatmiņā noteiktas lietas, kā tur bija 21 lappušu tulkojumu pēdējā naktī un joprojām ir, ka daudzas lapas, protams, tas ir pieaudzis.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    80

Nu mums ir tikai pārcelts uz daļēji veltīta šodien, un tas strādā perfekti labi tagad, I dont domāju, ka tas atmiņas problēmas vispār, es domāju, ka tas sacietējušas php un apache uzstādījumu, kas ir pievienoti ar serveri, lai palīdzētu ar CSF / lfd . Paldies par palīdzību

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •