Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 30

Thread: Pilināmā apmeklētāji

Pavedienu skatu

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atrašanās vieta
    http://harleyforum.se
    Atbildes
    36

Default Pilināmā apmeklētāji

Stāsts:

1. Man bija bezmaksas versija, 2.2.4 attiecībā uz mēnesi, vai arī tā. Strādāja lieliski, ieguva daudz daudz vairāk apmeklētāju vietnē!
    Darbojas (t.i. "adrese? valodas = en') saites uz šo versiju.

Tagad (problēmu):

2. Iegādājies un instalējis licences versiju 4.4.2. Mainīt iestatījumus saskaņā ar readme failu forumā.
    . Mainīts no (t.i. "adrese? valodas = en") (t.i. '/ lv/adresi')
    B. ievieto savu htaccess failu saknes, kā ir. Nekādas izmaiņas faila vispār.
    C. mainīto konusveida webaddresses stingri, un arī mainīt papildu tipa url: s

Pēkšņi vizītes samazinājās uz amost pusi nedēļas laikā. Saņēmu kļūdu ziņojumus, piemēram, "TO_MANY_REDIRECTS", izveidojot amatu par manu forumu un kā šķind saites uz manu forumu no facebook utt. Arī Google admin instrumentus ziņoja par daudz šķelto saites uc, visi no tiem saistīti ar languagelinks. , fr sv utt.

Numuru 2A joprojām ir tādas pašas iestatījumu (/ lv /) un htaccess failu joprojām pastāv.

Šodien izmain atpakaļ papildu standarta URL un arī noņemt STINGRS standarts un l´now saites, sākot strādāt atkal.... kaut ko jūs zināt par pirms?

Man ir tagad invalīdu tulkot laika beeing programmatūru.

Kādi ieteikumi, kā rīkoties?! Es gribu translatesystem aktīvs. Tas ir, kāpēc es nopirku to
    Pēdējo reizi harleyforum.se; 11-10-11 pie 17:20.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •