Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 18 gada 18

Thread: Atinstalēt & rezultāti

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Mēs vienkārši nolēma Mārdžas šīs divas mapes augšupielādēt un upload-reiz vienā. Saturu no upload-reiz joprojām pastāv, tāpēc nevajadzētu būt problēmu.
    . Htaccess failu nedarbosies

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    19

Jā, man bija visas nepieciešamās darbības. vBulletin tiek instalēta direktorijā /forum.
    1. Augšupielādēt visu, sākot no augšupielādēt mapi forumā saknes.
    2. No admincp instalēts šis produkts
    3. Atjauninātas htaccess.
    RewriteEngine On

RewriteBase / forum /
    RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.raymond.cc! $ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    4. Izmaiņas functions_vbseo_createurl.php un functions_vbseo_url.php saskaņā ar readme.html instrukcija.

Tieši tad, kad es nomainu 2 vbseo failus, mans forums kļuva tukšs. Protams, es esmu pārbaudījusi vBET konfigurāciju un pārliecinieties, ka katru svarīgi opcija ir iestatīta, piemēram, licences atslēgas un tml...
    Pēdējo reizi raymond; 14-12-11 pie 14:56.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    19

Vēlreiz talants!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Ja vēlaties tikai novirza, lūdzu, pievienojiet htaccess attiecīgus noteikumus. Ja ou tiek darīts ar vBET tad nav nekādas jēgas uzstādīt tā, ka vienkārši redirects. Joprojām vBET tiks redirects ja kāds iet uz neatbalstīta valoda, bet vienkārši htaccess noteikumiem ir labāku veiktspēju.

Google parādīs kļūdas, kamēr tas nav noņemt vecās saites no indeksiem un tik ilgi, kamēr citām lapām ietver URL, lai jūsu lapas. Tas būtu pats, ja es pievienot lapas URL: your_domain/not_existing_page
    Jūs redzēsiet tad vienu vairāk Google kļūdu, jo viņš didn't atrast jūsu forums URL, viņš fallowed. Tā var vienkārši ignorēt to, vai novirzīt. Kā es redzēju uz ekrāna nošauti tikai viens vietrādis URL, kas ir tulkots lapas - pārējais ir parasts - arī nav esošās lapas. Un viens ar tulkoto vienu vienkārši tintes, lai jūsu 6 vietās.

vBET ietekme uz jūsu forumu beidzis uzstādot to. Tagad jums ir darīšana ar jau indeksē lapas un saites uz jūsu forumu no citiem pakalpojumiem. Ja jūs negribiet izmantot vBET nav nepieciešams instalēt to. Vienkārši pievienot noteikumus ar 301 tulkoto lapu. Radek - mēs jau deva šādu noteikumu kādu pavedienu. Lūdzu atrast tiem un publicēt šeit raymond.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Te ir raksts:

Jau indeksē - vienkārši izveidot redirection noteikumus, kas būs novirzīt visus šos pieprasījumus atpakaļ uz sākotnējo. Izmantojiet šo (lūdzu tests tiem):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & novirzīts =

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    19

vBulletin tiek instalēta direktorijā /forum/. Vai jūs varat ieteikt, kur vajadzētu ievietot pārrakstīt kārtulu, kas balstās uz savu htaccess failu zem?
    Tāpat neaizmirstiet ievietot kodu 301 pārorientēt. paldies.

Code:
    RewriteEngine On

RewriteBase /forum/
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.raymond.cc$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Pēdējo reizi r.dziadusz; 17-12-11 pie 12:28. Reason: BBCode corected

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Vienkārši rediģēt saturu no iepriekšējās . Htaccess

Code:
    RewriteEngine On

RewriteBase /forum/
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.raymond.cc$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,R=301]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Tiks iezīmēts šis pavediens, kā atrisināt. Ja jums vēl joprojām ir jautājumi par šo jautājumu lūdzu jautāt, par citām - atvērt jaunu tēmu

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •