Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: 3.5.1 vBET nav retranslating, kad ir pieejams

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default 3.5.1 vBET nav retranslating, kad ir pieejams

Sveiki, man ir ļoti jaunāko versiju vBET es uzskatu, ka, ja jūs esat sasniedzis savu limitu, tulkošanas vai rakstiskās tulkošanas nav pieejams, tas parāda latviešu valodā, bet, kad tulkojumi ir pieejami tikai atkal tas nav translate, ka pēc, piemēram, var atrast šeit GAIDA UZ EKRĀNA EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA EN EXCEL VBA Pirmais sūtījums ir netranslējamā un nākamo pastu no lietotāja tiek tulkots!

Ja jūs vēlaties veikt apskatīt pm man, un es došu jums lietotāju piekļuvi kā viesi var skatīt tikai pirmo ierakstu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, PM piekļuves dati. Mēs to pārbaudīt.

Arī Lūdzu ņemiet vērā, ka kā tika paziņots pēdējo izlaidumi tiem, kas vēl nav optimizēta. Tie ir BETA versiju, kas tika izlaists ātri, jo bija svarīgi reaģēt ātri, lai izmaiņas tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem pusēs. Šobrīd mēs strādājam, lai optimizētu to.

Dodas atpakaļ uz savu jautājumu - es esmu redzēt, kā tas izskatās. Tas ir patiešām dīvaini, ka ziņu pirms, nav pārtulkots un nākamā viena ir. Es redzu šeit 3 scenāriji:
    -bug vBET
    -pakalpojumu sniedzējs nav bijis pieejams un nākamo ziņojumu bija jau kešatmiņā, jo jums ir vienu un to pašu tekstu citam pavedienam
    -sniedzējs bija pieejama, kad tulkošanas darbu, ziņas citā valodā tulkots pirmoreiz (BBCode ir novērtēta par vBulletin līmenī) un kad vBET sākt tulkot pārējā lapas tiek sasniegta robeža, tā sniedzējs bloķēja. Ziņojumu, kas tiek tulkots ir cita valoda (izmanto lang BBCode) tas būs iemesls.

Tomēr tas man ir nepieciešams, lai apskatīt un pārbaudīt to, kas īsti notiek tieši tagad es nevaru redzēt to, kas īsti notiek tur.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Hi Michael, man pm piekļūstat, es varu jums ftp un pilnu admin ja jums vajag

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Tulkošanas laikā man bija raksturs 300.000 tagad esmu līdz 100 000, jo to izmaksas ir daudz augstas, bet esmu gatavs piesaistīt jebkuru testu, jums ir nepieciešams ierobežojums, kas ierobežo.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es biju tur - lūdzu skat. PM - man vajag vairāk info (precīzu ziņu un precīzu tulkojumu - jūs deva man saite nav tulkoto lapu).

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Skaidrojumu PM

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Saskaņā ar informāciju PM pavediens ir modificēta manuāli un tas tagad nav novērojamas. Tātad - ja tas notiek atkal lūdzu rakstiet esošo pavedienu. Tas atrisināt tagad (jo mums nav šo jautājumu tagad) un atvērt no jauna, ja jūs atradīsiet kaut ko, piemēram, ka tiks iezīmēts. Arī ja tur kur lang BBCodes tad droši vien noticis tas, ko es iepriekš aprakstītā - lang tika tulkots lapas ģenerēšanas (BBCode novērtēja vBulletin) laikā un kad vBET sāka tulkot izveidoto lapu tiek sasniegta robeža un sniedzējs atsakās tulkojums. Nevar pārbaudīt tagad - tā ir tikai teorija. Mēs ejam atpakaļ šeit, atrodot līdzīgam pavedienam.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •