Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: izslēgt custom plugins

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    31

Question izslēgt custom plugins

Hello,
    Man ir jautājums par to, kā atspējot vBet dažus pielāgotus plugins.

Piemēram: man ir Facebook sociālā spraudnis (Sociālās Plugins - Facebook izstrādātājiem) Par manu galveno lapu (http://www.xpam.org), Kas lieliski darbojas manā default (krievu) valodā.
    Kad tulko, šis spraudnis nedarbojas, un es saņēmu šo ziņojumu "Nevar ielādēt ID norādītās lapas Lūdzu, pārbaudiet pareizi href tika pieņemts.".

Mans jautājums ir: kā izslēgt vBet tulkot?

Esmu izmantojis "Ignorēt URL" (http://www.facebook.com/) un "Ignorēt vārdus/frāzes" (facebook) iespējas vBet jau ir, bet tas nedarbojas.

Paldies.
    Pēdējo reizi sergarch; 07-10-11 pie 19:26.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. "Ignorēt URL" ir laba ideja šeit. Varbūt jūs, kas tur nepareizi vērtību. Lūdzu, iedodiet man precīzu URL jūsu forums lapu, ko rada šo spraudni.

"Ignorētās vārdus / teikumi" nav tas, ko jums ir nepieciešams, šeit - tas dos "facebook" automātiski nepārskatāms, ko notranslate BBCode jaunas ziņas.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    31

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Hi. "Ignorēt URL" ir laba ideja šeit. Varbūt jūs, kas tur nepareizi vērtību. Lūdzu, iedodiet man precīzu URL jūsu forums lapu, ko rada šo spraudni.

"Ignorētās vārdus / teikumi" nav tas, ko jums ir nepieciešams, šeit - tas dos "facebook" automātiski nepārskatāms, ko notranslate BBCode jaunas ziņas.
    labdien! Manā galvenajā lapā ( Перекрёсток миров ) jūs varat redzēt facebook spraudnis (par pareizas vietas). Tas prasa "Ищите нас tirāžā Facebook" (mūs atrast Facebook - Eng.).
    Pēdējo reizi sergarch; 27-10-11 pie 05:45.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi - es to redzu tagad. I pārbauda HTML produkciju un es redzu, ka spraudnis izmanto JavaScript tur. Tātad iespēja "Ignorējot URL" nestrādās šeit. Lūdzu, sazinieties ar spraudnis īpašnieks un pajautāt, kā skriptu atpazīst URL, kas ir sūtīt uz Facebook (es pieņemu, ka lapas URL nosūtītu kā lappuses id) un ko darīt, ja šāda sazināties un ko tas nozīmē. Mēs nezinām detaļas par to, kā spraudnis darbojas. Varbūt tas ir zināms, jautājums par spraudnis. Mēs pārbauda šo kļūdas ziņojumu, Google un tur ir daudz rezultātu šim. Tātad tas ir jautājums, kas ir kopīgs. Lūdzu, pārbaudiet tur un protams lūgt spraudnis autors. Kā es redzu jūsu HTML izvadi vBET nemaina skripta saturu (skripti netiek pārvērstas vBET - nevar).

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    31

Paldies!

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas