Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: Tulkošanas darbi uz CMS lapā, bet ne CMS rakstu

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

Default Tulkošanas darbi uz CMS lapā, bet ne CMS rakstu

Tas ir Google tulkot jautājums vai vBET jautājums?

Par mājas lapu mūsu mājas lapā, mēs esam šajā pantā, kas ir tulkots veiksmīgi Spānijas no angļu ar Google (screen shot): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg bet, kad jūs noklikšķiniet uz tulkoto rakstu izlasīt visu stāstu, tikai tas, šķiet (bez teksta vispār, tikai attēlu no raksta): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg kaut gan, skatoties angļu, redzat: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. Jūs varat redzēt šo rīcību par sevi, dodoties uz actup.org un meklē raksta, ka ekrāns notverti šeit.

Man tikai vajag par vBET, lai pārliecinātos, ka tā ir Google jautājums, ka man ir nepieciešams Google adresi vai apstiprināt, ka tas kādu citu jautājumu, kas saistīts ar vBulletin vai vBET vai cits komponents. paldies!

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Lai SHURE lūdzu, palaidiet šos testus visiem api pašlaik lietojat: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

Jā, mēs izmantojām testu uzstādītas un atklāja, ka Google ziņo TOS neatbilstību (403 kļūda) un mums ir iesniegts ziņojums ar viņiem, lai noteiktu, ko var darīt, lai atrisinātu problēmu.

Es būtu bijis vairāk skaidrs ar manu jautājumu. Vai tulkojums, kas tiek parādīta sākumlapā CMS nāk no dažādām cache nekā pilnu rakstu tulkojums? Šī kešatmiņa "nepieder" vBET vai vBulletin? VBET dara API izsaukums CMS kopsavilkuma lapā vai neizmanto vBET cache vai vBulletin kešatmiņu? VBET dara API izsaukums CMS pilnu rakstu tulkojumu vai dara to pārdabūt no vBET cache (pieņemot, ka tas ir ļāvis iestatījumos)? Es esmu tikai mēģina izolēt iesaistīt vBET un kur to nav.

Paldies!
    Pēdējo reizi brubros; 06-10-11 pie 21:06.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Attēlus sūtāt rāda, ka ir pārsniegta jūsu kvota - tas ir iemesls, kāpēc jūs neredzat tulkojumu. Redzi tulkojums uz galveno lapu - tā tika pārveidota, kad vēl bija ierobežojumi. Bet, kad devos bija jau sasniegts limits tāpēc teksts ir redzams. Lūdzu skatīt jaunākās presei - uzvedība tiek mainīts tagad, gadījumā, ja pakalpojumu sniedzējs nav pieejama. Mums ir vēl daži jautājumi jaunāko BETA release (sniedzējiem ir atzīmētas kā nepieejami biežāk tas ir nepieciešams), bet es esmu strādā pie to tieši tagad.

Kešatmiņa ir viens un tas ir vBET cache. Tikai Ievērojiet, ka "Piemērs..." un "Teksta piemērs" teksti ir 2 dažādas virknes - ir kešatmiņā tulkošanas īss vienu, bet ne ilgi.

Tāpēc pieņemot - nav vBET jautājums šeit. Tikai limits par tulkošanas pakalpojumu sniedzējs API. Lūdzu, pārbaudiet jaunāko atbrīvošanu. Drīz tas būs labots, bet var izmantot tiesības tagad - vienkārši nav optimizēta (atspējot pakalpojumu sniedzēji, pat tad, ja nepareizi ziņojums ir sūtīt - strādā pie šīs tiesības tagad).

Vai jums nepieciešama palīdzība šeit?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

Jā, tas palīdz. Paldies, ka veltījāt laiku, lai izskaidrotu.

Var izveidot jaunu pakalpojumu pieprasījumu, lai šī jaunākā programmatūra pievienota mūsu mājas lapā ar vBET?

Kā jau es teicu, es tiešām nevēlos nevienam, izņemot par vBET, skartu mūsu mājas lapā līdz brīdim, kad mēs atkal funkcionē. Tas izklausās pēc šo jaunāko atbrīvošanu var būt svarīgs solis - pat bez tā tiek pilnībā optimizēta.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, izveidojiet pakalpojuma pieprasījums. Mums tiks galā ar šo

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

Es saņēmu piezīmi par apstiprina pakalpojumu integrāciju atjauninājumu, (ko jūs vēlaties, lai kniebiens nedaudz vairāk pirms instalēšanas, ko es saprotu). Es tikai gribu ziņot, ka vakar vakarā mēs beidzot skatīja, kas bija pievienojot dažas papildu rakstzīmes URL. Tas bija sociālās Grāmatzīmes uzlabojumu sauc ADDTHIS (addthis.com) un mēs noņemt pilnībā no mūsu tīmekļa vietni, lai URL vairs nav liekās rakstzīmes, kas parādās. Tomēr, es gribu ziņot, ka diemžēl mēs joprojām saņem kļūdas, noklikšķinot stāsts par CMS (ja tulkojums ir laba) priekšā, vēl mēs "nav saņemtie dati" kļūda no Chrome (kļūda 324 (neto: ERR_EMPTY_RESPONSE), pilns raksts ir paredzēts, lai parādītu (screenshot): http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg vai tukša lapa no Firefox.

Es ceru, ka šo kļūdu var novērst ar vBET jauninājums vai ka, noklikšķinot uz tiem mājas lapā, pēc tam, kad esat instalējis atjauninājumu, lai noteiktu, ja "nav saņēmis datu" kļūda tiek izvadīts no jauninājums tagad, mēs esam noņēmuši šīs trešās puses produktu, kas ieviesa liekās rakstzīmes URL tiks pārbaudīta vismaz vienu vai divus CMS raksti. paldies!

Arī, vakar vakarā, mūsu GoogleTest atpakaļ "200" (viss ir smalka) arī šorīt, kad mēs palaist GoogleTest.php mēs esam atpakaļ uz "403" kļūda (TOS jautājums). Es tikai vēlos, lai jūs zinātu šo testēšanas nolūkos.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Atradām vienu jautājumu beta versiju, kas instalēta jūsu forums - tas bija mūsu kļūdu. Es jau augšupielādēts atjaunināto failu un pārbaudītas precīzu pavedienu, es redzēt attēlu, un tas darbojas tagad.
    Lūdzu, pārbaudiet to un apstiprināt tā ir atrisināta

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

paldies. Bet diemžēl tas darbojas tikai tad, kad pieteicies kā admin. Kā viesis, parādās vienu un to pašu kļūdu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

[Ieraksts izdzēsts, brubros]
    Pēdējo reizi brubros; 08-10-11 pie 22:26.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •