Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Atspējot, bet nevar instalēt

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Default Atslēgt bet nevar atinstalēt

Sakarā ar jautājumiem, tulkošanas pakalpojumu sniedzēji, es gribu atslēgt vbet ilgāku laika periodu, bet tomēr vēlas opcija Iespējot sistēma būtu pieejama.

Papildus deaktivizējot spraudnis, kādas izmaiņas jāveic vbseo ir config un htaccess, lai tas notiktu?

Šobrīd pat ar plguin invalīdiem.

Ja jūs varētu sniegt man precīzu koda fragmentus, es būtu pateicīgs, kā es esmu svītrots mana sākotnējā zip.
    Pēdējo reizi moman; 05-10-11 pie 21:39.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atspējot vBET:
    1. Atslēgt to Admin CP
    2. Komentāru vBET noteikumiem .htaccess. Ja jums nav atcerēties, kas ir tie, pēc tam pārbaudiet, vBET paketes do-not-upload/tools/redirecting-rules katalogs
    3. Atjaunot integrāciju izmaiņas vbseo failus. Vienkāršākais veids - tikai augšupielādēt oriģinālo failu. Ja jums nav zip - lejupielādēt to no nodrošinātāja lapu. Vissmagāk tā - vienkārši atveriet readme.html vBET iepakojumā un tur jums ir precīzi aprakstīts, kādas izmaiņas tika veikts - tikai to darīt pretējā veidā.

Tas ir gudrs, lai nenoņem - kad tā izņemta jūs zaudēt visu jūsu datu bāzē cache.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šodien mēs izlaist jauno vBET versiju, kas ir sagatavota tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem robežas. Tas nozīmē, ka gadījumā, ja viens sniedzējs nav pieejama tā pāriet uz citu un pārbaudīt iepriekšējo reizi mūsu redzēt atkal ir to pieejamu. Arī ja sasniedzot jau savas robežas visiem pakalpojumu sniedzējiem tiks izmantota fiktīvu translator - kešatmiņā tulkojumi parādās, bet par jaunu, jūs redzēsiet tikai sākotnējā testa vietā tādu iztukšot kā līdz šim. Informācija būs paziņojumi. Mēs atbrīvot apmēram 1 stundu.

Pastāstiet jums nepieciešama palīdzība šeit

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šodien mēs izlaist jauno vBET versiju, kas ir sagatavota tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem robežas. Tas nozīmē, ka gadījumā, ja viens sniedzējs nav pieejama tā pāriet uz citu un pārbaudīt iepriekšējo reizi mūsu redzēt atkal ir to pieejamu. Arī ja sasniedzot jau savas robežas visiem pakalpojumu sniedzējiem tiks izmantota fiktīvu translator - kešatmiņā tulkojumi parādās, bet par jaunu, jūs redzēsiet tikai sākotnējā testa vietā tādu iztukšot kā līdz šim. Informācija būs paziņojumi. Mēs atbrīvot apmēram 1 stundu.
    Es faktiski īstenoti šīs iezīmes atpakaļ, kad es atklāju Microsoft tulkotājs. Tomēr to limits ir 400,000 chars / stundas, vai 2.000.000 chars dienā (pat ar OAuth). Agrāk man bija caching vairāk nekā 1 GB Tulkojumu dienā, kas būtu pielīdzināmi miljardiem rakstzīmes, sniegt vai pieņemt. Tas nozīmē, ka es vienmēr pārsniedz sniedzēju kvotas katru stundu, kā man bija iegūt vairāk nekā 2000 stundas tulkots pageviews.

Tas ir patiess kauns, jo man patiešām patika vbet, manu lietotājiem atrast lietderīgu un bija daudz jautrības, paplašinot un uzlabojot to (t.i., ReviewPost integrācijas, uc).

Šeit ir funkcija es rakstīju atnest OAuth marķiera (ko es pēc tam uzglabā memcache līdz tā beigām), tas būtu vēl viens ierosinājums, lai nākamajā laidienā, Microsoft drīzumā tiks prasīts, lai tā:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Vēl viens interesants jautājums, manā gadījumā ir, ka ar vbet nost, tas šķiet, ka google ir daudz vairāk laimīgs indeksēt mūsu mājas lapā:

Šķiet, piemēram, mūsu zaudējumi satiksme nebūs tik liels galu galā, vismaz, kas ir labas ziņas!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies par jūsu piezīmēm.

Kā es saprotu, jūsu kods būs nepieciešami Microsoft maksā versiju - tas ir labi?

Par diagrammām - Lūdzu ievērojiet, ka tas nav pateikt, cik lapas ir indeksētas - tikai cik lapu tika pārmeklēts. Un vairāk lapām, kas tika pārmeklēts, jo šie ja piegādāts ātrāk (sk. pēdējo diagrammu). Tāpēc Google nereaģē uz vBET - tas reaģē uz atbildes laiku, tikai, lai nav pārslodzes jūsu serveri. Kad servera atbildes ātrāk roboti pārmeklē ātrāk.
    Es redzu savu kanalizācijas sāka reaģē ātrāk ilgi pirms vBET ir atspējota (septembra sākumā) - skaitu atsaukta sāka palielināt tieši pēc tam. Tātad, kā to redzat jūs ir saistīts ar atbildes laiku.
    Es esmu ieinteresēts šeit par tikai viena lieta. Vakar rakstīja, ka vēlaties atspējot vBET. Tātad vakar vBET bija aktīvs jūsu forumā, bet kartēs atzīmēts pēdējo 6 dienu laikā kā vBET invalīdiem (kā es saprotu, ka katrs leņķis uz diagrammas ir mērījums no vienas dienas) - lai kaut ko tas nav tieši šeit...

Saskaņā ar informāciju ieguva no jums Google bija rāpojis (nav indeksēšanu - tie nav viena un tā pati persona) daudz ātrāk, kad vBET bija aktīvs. Tikai pēdējā mērījuma diagrammās ir tad, kad vBET tika atspējots. Lūdzu, lai nedod maldinošu informāciju. Protams tur ir saikne starp reakcijas laiks un pārmeklēto lappušu skaitu, bet atbild jūsu servera uz daudz ātrāk, kad vBET bija joprojām. Varbūt tāpēc, ka tā vietā, gaida ārējo tulkojumu jūsu servera tūlīt ieguva pārsniegta kvota informāciju (tas sākās apmēram pirms nedēļas). Varbūt sakarā ar konfigurācijas izmaiņām (Viesu kešatmiņā ieslēgts pirms mēneša vai kaut kas tamlīdzīgs).

Un vēl viens domāt - vai jūs tiešām domājat, ka roboti satiksme ir tāda pati vērtība kā īstiem cilvēkiem satiksmes? Roboti ne noklikšķiniet uz reklāmas, roboti ne izveidot kontu jūsu forumā, un roboti ne radīt vērtīgu saturu jūsu forumā. Tāpēc personīgi es uzskatu, ka informāciju, kas jums būs vairāk roboti satiksme nav laba ziņa - tā ir vienkārši jaunums. Jūs zaudēs reālu satiksmes un reāli cilvēki no jūsu kopienai.

Getting atpakaļ uz jautājumu - vai jums nepieciešama palīdzība šajā tēmā?
    Pēdējo reizi vBET; 06-10-11 pie 11:19.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Problēma ir atrisināta, tik nope, nav vairāk vajadzīga palīdzība tieši tagad. Es varētu uzturēt tulkojumi apkārt, bet sakarā ar augsto satiksmes, tas nav iespējams, manā gadījumā. Varbūt nākotnē brīvu un spēcīgs API būs pieejami, kas zina!

Jautājums bija, ka daudzi tulkoto lapu karājās. Pieskaitot cirtot zvaniem nebija, šķiet, lai palielinātu vispārējo caurlaides (mana filozofija ir, ka, ja tas nav pabeigta, otrkārt, tā nav dodas, lai pabeigtu):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Tāpēc zilais laukums bija ātrāks (kopā ar lielāku cache).

Lai gan tas noteikti interpretējams pamatīga meklētājprogrammu indeksēšanu ir galvenais vietnes panākumus, un kas zina, varbūt tulkojumu klātbūtne bija hurting indeksēšanu portāla kodols (angļu valodā) saturu?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs arī ceram, ka tulkojumi būs bezmaksas atkal, mēs atradīsim vairāk translation sniedzējus (bezmaksas vai konkurences), vai vismaz tas būs lēti Jūs varat uzticēties mums, ka mēs to gribam OK - ja nav nepieciešamo atbalstu tagad mēs aizvērt šo pavedienu. Lūdzu, atcerieties, ka mēs jau atbalsta sniedzējiem rinda, kas ļauj izmantot vienu pakalpojumu sniedzējs, ja vien jums citātu ierobežojumi ant tam automātiski pārslēgties uz cita citu (un pārbauda ik pēc 10 minūtēm nav dota priekšroka ir pieejama jauna). Vēl daži jautājumi šeit (BETA versija) - tagad mēs atzīmējam sniedzēju kā nepieejama ja kļūda notiek (izrādās, nav nepieciešams), bet mums jau monitorā, kad pakalpojumu sniedzējiem ir atzīmēti nav pieejams mūsu forumu un labot jautājumiem. Ceru, ka mēs atkal tiksimies

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •