Paldies par jūsu piezīmēm.
Kā es saprotu, jūsu kods būs nepieciešami Microsoft maksā versiju - tas ir labi?
Par diagrammām - Lūdzu ievērojiet, ka tas nav pateikt, cik lapas ir indeksētas - tikai cik lapu tika pārmeklēts. Un vairāk lapām, kas tika pārmeklēts, jo šie ja piegādāts ātrāk (sk. pēdējo diagrammu). Tāpēc Google nereaģē uz vBET - tas reaģē uz atbildes laiku, tikai, lai nav pārslodzes jūsu serveri. Kad servera atbildes ātrāk roboti pārmeklē ātrāk.
Es redzu savu kanalizācijas sāka reaģē ātrāk ilgi pirms vBET ir atspējota (septembra sākumā) - skaitu atsaukta sāka palielināt tieši pēc tam. Tātad, kā to redzat jūs ir saistīts ar atbildes laiku.
Es esmu ieinteresēts šeit par tikai viena lieta. Vakar rakstīja, ka vēlaties atspējot vBET. Tātad vakar vBET bija aktīvs jūsu forumā, bet kartēs atzīmēts pēdējo 6 dienu laikā kā vBET invalīdiem (kā es saprotu, ka katrs leņķis uz diagrammas ir mērījums no vienas dienas) - lai kaut ko tas nav tieši šeit...
Saskaņā ar informāciju ieguva no jums Google bija rāpojis (nav indeksēšanu - tie nav viena un tā pati persona) daudz ātrāk, kad vBET bija aktīvs. Tikai pēdējā mērījuma diagrammās ir tad, kad vBET tika atspējots. Lūdzu, lai nedod maldinošu informāciju. Protams tur ir saikne starp reakcijas laiks un pārmeklēto lappušu skaitu, bet atbild jūsu servera uz daudz ātrāk, kad vBET bija joprojām. Varbūt tāpēc, ka tā vietā, gaida ārējo tulkojumu jūsu servera tūlīt ieguva pārsniegta kvota informāciju (tas sākās apmēram pirms nedēļas). Varbūt sakarā ar konfigurācijas izmaiņām (Viesu kešatmiņā ieslēgts pirms mēneša vai kaut kas tamlīdzīgs).
Un vēl viens domāt - vai jūs tiešām domājat, ka roboti satiksme ir tāda pati vērtība kā īstiem cilvēkiem satiksmes? Roboti ne noklikšķiniet uz reklāmas, roboti ne izveidot kontu jūsu forumā, un roboti ne radīt vērtīgu saturu jūsu forumā. Tāpēc personīgi es uzskatu, ka informāciju, kas jums būs vairāk roboti satiksme nav laba ziņa - tā ir vienkārši jaunums. Jūs zaudēs reālu satiksmes un reāli cilvēki no jūsu kopienai.
Getting atpakaļ uz jautājumu - vai jums nepieciešama palīdzība šajā tēmā?