Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 58

Thread: Kā noņemt vbet valodas kodu

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Forum katalogs pievieno nepareizā vietā, izmantojiet šo vienu:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Bet tas domāt, nevis public_html tikai forumā direktorijā. Labākais veids ir - vienkārši izmantošanas noteikumus jums bija pirms un mainīt tos. Ja jums nav nekādu, tad mums ir jāatrod pareizais. Izmantojiet šo jūsu forumā direktorijā pirmās. Ja jūs vēlaties izmantot to galvenajā direktorijā, pēc tam pārbaudītu pirmo bez papildu / forum
    Pēdējo reizi vBET; 06-10-11 pie 11:43.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Viss strādāja fine ar htaccess, / kad man bija instalēta vbet. Jā, es mēģināju manu vecajiem noteikumiem vispirms, bet tie tiek ignorēti. I can't get kārtulas, lai strādātu vai nu /forum vai /. Nevarēja vienkārši atstāt lietas, kā tie ir, un skatīties Google Rievkonstrukcijas 404 pēc 404 par Webmaster Tools, bet es gribētu tīri novirzīt.

Vēlaties, lai to apskatīt? Es varu PM jums admin / ftp piekļuvi.
    Pēdējo reizi norku; 06-10-11 pie 13:32.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja norku View Post
    Viss strādāja fine ar htaccess, / kad man bija instalēta vbet. Jā, es mēģināju manu vecajiem noteikumiem vispirms, bet tie tiek ignorēti. I can't get kārtulas, lai strādātu vai nu /forum vai /. Nevarēja vienkārši atstāt lietas, kā tie ir, un skatīties Google Rievkonstrukcijas 404 pēc 404 par Webmaster Tools, bet es gribētu tīri novirzīt.

Vēlaties, lai to apskatīt? Es varu PM jums admin / ftp piekļuvi.
    Lūdzu, parādiet man jūsu htaccess pirms vBET tika noņemts. Arī lūdzu Don ' t SPAM - tas ir bezjēdzīgi. Lūdzu ņemiet vērā, ka PM ziņas ir privātās ziņas - tiem, kas gaida vairs novērtējuma nebija vajadzības un var gaidīt ilgāk, ja viens no mūsu darbiniekiem ir aizņemts darbā. Līdz brīdim, kad lūgts tiem aizsūtīt access datus lūdzu rakstīt forumā, tāpēc mūsu darbinieki var palīdzēt jums. Piekļuves dati nav nepieciešami šeit - vienkārši sūtiet jūsu pilna htaccess pirms vBET tika noņemts.

PS.
    Es strādāju tagad labojumiem, jaunu BETA release - Radek te bija un nevarēja palīdzēt, jo jums nosūtīt info mani, PM. Sorry jums bija jāgaida.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Spam?! Tu biji uz foruma laikā, pirms un aiz punkta, kur es nosūtīju šo PM. Aizsūtīju pēc gaidīt ievērojams laika posms, kurā atbildi uz vītnes. Ja jūs nevar bothered, velkot sevi prom uz pāris sekundes, lai atbildētu uz jautājumu, tad jums vismaz ir atzinušas PM saņemšanas. JUMS izraisa problēmu, es esmu piedzīvo. VBET doesn't darbu, kā reklamē (Jā, ārpus jūsu kontroli, es zinu), un viss, ko es vēlos ir, lai izkāpiet manu forumu ātri. Bet to nevar atinstalēt tāpat kā katru Vb pievienojumprogrammu. Ak nē, jo Vbet atstāj tās BB kods izšķaidījās pa visu vietā.

Nekur jūsu vietnē nav pilnu aprakstu par kā noņemt Vbet. Nav kur jūs mums vēstī, ka BB kods netiek noņemts, kad mēs atinstalēt un ka mums būs jāgaida dienām rīku, lai to noņemtu. Šis instruments būtu instalēt paketes daļa, bet jums skaidri nepatīk runāt par to. Tā vietā es saņemt neticami augstprātīgi atbildi, kur jums efektīvi teica, ka jums nekad nav uzskatījis iespēju, ka kāds gribētu atinstalēšana Vbet?!

Tātad, es tagad ir tūkstošiem indeksētā saites, kas ir tagad visi ražo 404s un pāris simts posts, kas satur BB kods, un es esmu problēma?

.

Lūk, htaccess līdz, noņemot vbet. Tas bija izvietots public_html un strādāja perfekti (man ir uzstādīta pie /forum vb)

PHP Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxxx\.com
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.xxxx\.com$|^cdn\.xxxx\.com$)
    RewriteRule (.*) http://www.xxxx.com/$1 [R=301,L]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
    #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$[L]

#vbet translator rules start
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$[L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    #vbet translator rules end

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

## Expires
    <ifModule mod_expires.c>

ExpiresActive On
        ExpiresDefault 
    "access plus 1 seconds"

ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds"

ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds"

ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds"
    </ifModule>

## Compression
    <ifmodule mod_headers.c>
        <
    ifmodule mod_deflate.c>

AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
            BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
            BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

</ifmodule>
    </
    ifmodule>

#Remove index.php from xxxx.com/index.php
    #rewrite engine on 
    RewriteCond %{THE_REQUESTindex\.php