Man ir mana rakstzīmju limitu google iestatīts uz 100.000 perday tik ar manu uzstādījumus "Vienmēr lietot Google", "Lietot Google API V2", "Lietot Google atklāšanas", kad man sasniegt šo robežu, un vairs saņemt rezultātus no samaksāto Google būtu iespējams bezmaksas API tad sākt uzrādīt rezultātus?
Tā, piemēram, es izmanto manu Google iestatīto limitu un Google vairs atgriež rezultātu man (iespējams atgriež kļūdas kodu, piemēram, Google testa kods), kad rezultāts netiek atpakaļ būtu labi, ja vBET automātiski atzīst defektu kodu un pēc tam nosūtīts pieprasījums uz citu API kā Microsoft (vai jebkuru citu ka vBET vēlāk atbalsta) šādā veidā mēs esam pārliecināti, kā iegūt kādu rezultātu - man tas būtu ļoti, ļoti vērtīgs ņemot vērā to, ka pastāv ierobežojumi pat ar samaksātā redakcijas, tas ļautu jums paplašināt savu tulkojumu robežas.
piemēram,
Google iestatīt 100.000 Charcters dienā > izlietots > vBET pārvietot uz nākamo API sarakstā > stundā vai 4 M, kad sasniegts limits vBET izvēles Nākamais API un iepriekšējais, lai redzēt, ja ierobežojums ir atcelts vai ir kādu pabalstu Microsoft 400 k > vai_nu pārvietojiet uz nākamo API vai atpakaļ Google maksā, kad limits atkal > pārbaudīt nākamo API.... utt un tā riņķveida pārbaudi pēc saņemšanas kļūdas kods pārceltu, tāpēc diezgan daudz pastāvīga spēja ir tulkojumi.