Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: Saņemiet SQL kļūda no vBulletin atsauču vBET

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Hi,
    No šī brīža es labprāt palīdzēs jums, par tulkojumu, lūdzu, šos testus visiem api, jūs izmantojat: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729. Google apiv1 ir noteikusi jaunus stingrus ierobežojumus, tā, iespējams, jums sasniegt to - es zinu, tas for sure pēc testiem-, par to, kā nav, lai izvairītos no tā: lūdzu, izlasiet šo faq: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10411

Par datu bāzes kļūda: es invastigate to, un es jums zināt, cik drīz vien iespējams

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

Paldies! Izskatot saites, ko jūs esat sniedzis FAQ, man ir samazināts valodas angļu, franču un spāņu tikai. Neviena cita tulkojumi. Cerams, ka būs samazinātu tulkojumu apjomu ievērojami. Es arī mēģināju (vakar), lai palaistu kodu ierosināja, ka atgriež Google Translate API testu rezultāti, kas norāda, ja TOS vai citiem jautājumiem varētu pastāvēt. Jūs varat redzēt failu es (GT-test.php), saskaņā ar manu html direktoriju. Bet es nevarēju iegūt to braukt pēc FTPing tā vietā, lai es ceru, ka jums labāk veicas. Es stop piekļuvei cp-admin tagad pirms es saņemšu papildu norādījumus no jums šeit par šo tēmu. Paldies vēlreiz par jūsu palīdzību.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    61

UPDATE: Sakarā ar jautājumiem, mēs saskārāmies, mēs nolēmām atjaunot mūsu mājas lapā atpakaļ tās sākotnējā stāvoklī no trešdiena 28 septembris. Mēs PMD Michal ar plašāku informāciju.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •