Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 24 gada 24

Thread: Tukši tulkojumi.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Man nācās atslēgt vBET tagad. Manu visu forumu nepārtraukti tikai iegāja taimauti sakarā ar tulkojumu, kas nevar izdarīt. Tāpēc tagad es tikai jāgaida un ceru, ka jūs varat atrast labu risinājumu. Esmu dalībnieks uz mūžu, mans draugs, un es zinu, ka jūs atradīsiet veidā.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šajā brīdī mēs testēšana jaunus tulkošanas API (lūdzu skatīt paziņojumus). Jebkurā gadījumā - ja tulkojumi nevar izdarīt nevajadzētu būt jebkura taimauti... Kaut kas nav šeit. Ja nevar izdarīt tulkojumu, tad vBET ir jāatzīmē sniedzējs kā nepieejamus un pārbaudīt ik pēc 10 minūtēm tas tā atkal ir pieejama. Pa to laiku, kad nav pieejams neviens pakalpojumu sniedzējs, tad tikai kešatmiņas rezultāti tiek parādīti. Tāpēc nevajadzētu notikt jebkurā taimauts. Lūdzu, atveriet jaunu tēmu, jūsu jautājumu ar taimauti un PM piekļuves dati-mēs pārbaudām, kas notiek. Varbūt jums kādu citu kļūdu piezīmi no pakalpojumu sniedzēja, un tas ir ne pagriezās no vBET - kas varētu izskaidrot, kāpēc vBET joprojām mēģina izmantot pakalpojumu sniedzējs. Mēs varam pārbaudīt tikai uz vietas.

Reālais risinājums jau atrisina problēmu ar sasniedza robežas. Ja jums ir kāda problēma, tas var izraisīt kādu kļūdu. Mums ir to pārbaudīt, lai pārbaudītu - Lūdzu, atveriet jaunu tēmu un PM piekļuves dati.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Ir iespējota jaunāko versiju VBET šodien pirmo reizi atkal. Tātad vai es varu lūgt jums puiši lūdzu guide man par to, kur vērsties pie kešatmiņas tīrīšana (per Michal ir ierosinājums virs pastu) arī kādi lapu es varu, kas nevar iztulkot un kā tas jādara?
    Šajā posmā es lietoju tikai bezmaksas API no Microsoft un Apertium, bet tās tiek izlietotas piemēram, 2 minūtes. Tāpēc tagad man ir jāatrod veids, kā pārvērst jaunās ziņas. Es esmu arī cenšas izdomāt veidu, kā izmantot Google maksā API tā, cerams, kad man ir, ka vietā es varu izmantot VBET, lai tās pilnībā vēlreiz. paldies.

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    FORU atspējot viesu kešatmiņu var iestatīt gan iestatījumus:

AdminCP -> vBET Cache -> Kešatmiņu Laiks Dzīvot (TTL) -> Kešatmiņu Laiks Dzīvot (TTL): 0
    -kešatmiņas dati būs mūžīgi

AdminCP -> vBET Cache -> Kešatmiņu Laiks Dzīvot (TTL) ->Kešatmiņu klīringa stratēģija: Invalīdiem

Jūs varat "nav transtaling" dažas lapas, aizpildot variants):
    AdminCP - > vBET Main - > ignorēt URL:

Var izmantot arī: <- VBET_SNTA! -> Un <! - VBET_ENTA -> tagus. Vienkārši ielieciet iekšpusē tā satura, ka jūs nevēlaties tikt tulkots un voila - tas nebūs -jūs varat easly piekļuve veidnēm, AdminCP - > stili & veidnes

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •