Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 4 FirstPirmkārt 1234 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 40

Thread: Galvenās tulkošanas jautājumiem

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Es valdības jaunāko versiju vbet 3.x vb3.x Vbet 3,5 TĀDOS

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

es varētu bet tas ir beta un jums stāvoklī jūs dont sniegt atbalstu tai, un ka arī nav labi ar mani

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Lūdzu, do šo testu attiecībā uz visiem API lietojat-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es, kad es beidzis optimizēt manu datu bāzi, i am izmantojot tikai API V1, jo man ir tikai 3.4.1 vBET uzstādīta.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Quote Sākotnēji Ievietoja r.dziadusz View Post
    Lūdzu, do šo testu attiecībā uz visiem API lietojat-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok I ilga šo testu un dabūju šo
    Sākot tulkošanas testā, G API V1
    Testa rezultāts: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test kļūda:

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Man ir vēl citi jautājumi, vbenterprisetranslatot.php izmanto ALL manu CPU laiku, lūdzu, pārbaudiet zemāk:
    Pid ************ Īpašnieks Priority CPU% Memory% Command
    12.493 (Trace) (Kill) thecodec 0-104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.496 (Trace) (Kill) thecodec 0-72,0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.495 (Trace) (Kill) thecodec 0-67,0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.492 (Trace) (Kill) thecodec 0-42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.490 (Trace) (Kill) thecodec 0-23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12.484 (Trace) (Kill) thecodec 0-11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20.732 (Trace) (Kill) mysql 0-1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - lietotājs = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-ārējā-locking -

Man ir 4 CPU, un tas ir nogalināšana manā vietā tagad, ka tā aprunāt iegūt tulkojumus!, Man ir invalīdi pusi no tulkojumiem un joprojām ir jautājums!

Var kāds palīdzēt?
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 01-10-11 pie 19:29.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Man ir modernizētas, beta, lai mēģinātu atrisināt manas problēmas, bet šķiet, ka es nesaņemu tulkojumus no Microsoft?

Lūk Micorsoft testa rezultāts:
    Sākot tulkošanas testā, MS
    Testa rezultāts: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test kļūda:
    Savienojuma laiks (ms): 237,756103516
    Esmu dubultā chaecked man ir MS ID pareizi!
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 01-10-11 pie 20:56.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atrašanās vieta
    http://harleyforum.se
    Atbildes
    36

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Sveiki, es esmu nepieciešamība pēc neatliekamā palīdzība, man šķiet, šodien, ka daži pavedienu virsrakstus nav, bet, ja es mainiet valodas, tie parādīsies (dažreiz), pārbaudīt šeit http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-darblapas funkciju /] Microsoft Excel darblapas funkcijas, jūs redzēsiet, lotsof tēmas starteri nosaukumi, bet ne pavediens nosaukumiem (labi varbūt viens vai divi), kas tagad mainiet valodas saku grieķu redzēsiet pavedienu nosaukumus, pāriet uz citu valodu un daži virsraksti ir aizgājuši, un daži paliek!

Var kāds palīdzēt, lūdzu?
    Vai tieši tas pats .. sākās pāris dienas atpakaļ. (Bezmaksas versija 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Sveiki, es esmu nepieciešamība pēc neatliekamā palīdzība, man šķiet, šodien, ka daži pavedienu virsrakstus nav, bet, ja es mainiet valodas, tie parādīsies (dažreiz), pārbaudīt šeit Microsoft Excel darblapas funkcijas jūs redzēsiet lotsof tēmas starteri nosaukumi, bet ne pavediens nosaukumiem (labi varbūt viens vai divi), kas tagad mainiet valodas saku grieķu redzēsiet pavedienu nosaukumus, pāriet uz citu valodu un daži virsraksti ir aizgājuši, un daži paliek!

Var kāds palīdzēt, lūdzu?

Jūs varat pārbaudīt informāciju par jūsu faktisko Google tulkošanas izmantojot googletest - lūdzu, skatiet šeit informāciju: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •