Ja lietojat Microsoft tulkot lapas get 500 Iekšējā servera kļūda!
Ja lietojat Microsoft tulkot lapas get 500 Iekšējā servera kļūda!
Pēdējo reizi Snake; 28-09-11 pie 16:56.
Tas ir steidzams. Google bloķēts mani šodien.
Es aprunāt atļauties maksāt par v2.
Un, kad man vajag microsoft iespēju, tai doesn't darbu.
Manas lapas ir visas translating tukša ar Google v1.
Man vajag šo fiksēto asap, lūdzu!
Man 500 Iekšējā servera kļūda, tulkojot lapas ar Mircosoft!
Vai Google bloķēt jūs?, Es esmu, kam, ka dažas pavediens nosaukumi ir pazuduši un tulkotā teksta līdzīgu jautājumu ir tukšs, bet, ja es mainu dažādās valodās Tēmas nosaukums ... etc parādās
Izskatās, ka viņi darīja, bet es recenly atjaunots visu manu db, tāpēc IVE ir padarīt daudz vairāk zvani nekā parasti.
Tās droši vien 24h bloks bet tas joprojām doesn't palīdzēt Microsoft opcija doesn't darbu.
Es redzu šo MOD mirst, MS, ir ierobežota un Google veic pakalpojumus prom.
Jā, ja daļas ir pazudis, jums tiek bloķētas.
Hmmmm, 24 stundu bloķēt, i brīnums, ja tas ir gadījumā ar mani kā tagad ir aizliegti Baidu zirneklis ir bijusi ap 350 manā vietā kāds laiks (built mod, lai atbrīvotos no tiem), vai tie bloķē vienu valodu vai visi tulkojumi ?
Tur būs jāmaksā tulkošanas dienestu, kas ir atbalstīta jaunāko versiju vBET.
Ja jums aizliegt zirnekļi lapas nekad netiks indeksētas, iznīcinot punkts.
LOL, es mēģināju samaksāts, es izmantoti, 1.000.000 rakstzīmes 10mins @ $ 20
Ja jūs vēlaties sākt maksāt 1000 $ ir par satiksmi, tad tās risinājumu i guess.
Pēdējo reizi Snake; 28-09-11 pie 17:58.
Re: zirnekļiem, es saprotu, ka, bet Baidu zirnekļi dod mazu satiksmi, bet tiešām crap visas jūsu resursus, tāpēc es tagad aizliegt lielāko daļu Ķīnas un citu muļķības zirnekļus:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
PSbot
Yandex (krievu yahoo)
Sniega cilvēks
spinn3r
.... Es varētu turpināt
Nu, ja man nav iegūt šo īpaši tulkojumus atpakaļ es ņemšu iet jāmaksā, bet mans tulkojumi .. utt jau veido gandrīz 12 miljoni urls un no manām lapām daudz ir daudz satura, lai es varētu redzēt mani dempinga atbalstu pārējā pasaule uz manu forumu, kas ir reāls kauns. Es tikko noskaidroti manu kešatmiņas (viesu un datu bāzes) un ieguva 9GB vietas atpakaļ!
Nu, i atjaunots mans cache, kas bija 6GB, ticiet man, ar, ka daudzi URL jūs aprunāt atļauties v2 API, daudzi tūkstoši.
Re zirnekļa, lapas tikai iegūt tulkoti vienu reizi, tā, vai Baidu tas, vai lietotājam vai google nav nozīmes.
Tātad bloķēšana zirnekļi, nav jēgas.
Es ceru, ka MS api strādā, bet IVE darīts dažas lasījumā, un tā aprobežojas ar 50 zvaniem par minūti, ko es ļoti šaubu, ir pietiekami, lai atbalstītu visvairāk forumos.
Ceļojumu Fans
Pēdējo reizi Snake; 24-10-12 pie 20:36.
50 zvaniem par minūti? jeez, ka, iespējams, nozīmē, ka attiecībā uz atlikušajām 59,99 sekundēs mans forums nesaņems tulkojumus! , Kādi ir savi noteikumi par caching tulkojumi, jūs zināt?, Tas nebūtu pārāk slikti, ja mēs varētu saglabāt tulkojumi, tas nozīmē, ka palēninājusies trnslations uz pāris mēnešiem, bet eventualy tas izlīdzināsies!
Man ir līdzīga problēma ar tulkojumiem angļu (noklusējums) nedarbojas. Ja es pāriet uz v2 tas strādā par otro, tad nākamajā lapas ielādes tā nav. Kaut kas ir ar Google Translate.