Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Tikai nav skaidrs, par izmaksām un MS API

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3

Default Tikai nav skaidrs, par izmaksām un MS API

Tātad, cik daudz tas patiesībā?

Es redzu firmas par 99 $
    Esmu redzējis zīmolu bezmaksas 135 #
    Bet, kā jūsu grozā darbojas tā reklāmas abus kopā.

Vai tas tiešām ir vairāk par branding bezmaksas 200 $. Un es gribētu arī vairāk par Microsoft API info un kā iegūt vienu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Normal licenču izmaksas $ 90. Pērkot šo vienu jums ir ALL vBET funkcijas.
    Brendings Free ir papildu licence, un tas ir papildu izmaksas par 135 $. Šī licence ļauj noņemt kredītu saiti.
    Ja vēlaties, lai booth licences, tad tas izmaksas ir summa šiem diviem.

Microsoft Translation API jau ir atbalstīts 4.x vBET (tiks drīzumā vBET3.x), lai jums tas strādā uz savu forumu tikai pēc instalēšanas vBET4.x
    Microsoft Translation API atbalsta 35 valodas, tagad - vairāk info, lūdzu, dodieties uz Microsoft lapas.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3

Es pamanīju, ka Microsoft Translation gatavojas maksas pakalpojums arī kusa API. Lietotājiem ir atļauts tikai noteiktu daudzumu tulkoto lapu par brīvu. Kas notiek, ja, ka max ir sasniegts. Vai VBet vienkārši apstāties tulkošana vai??

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mums ir jāpārbauda sīkāk informāciju par samaksāto Microsoft Translation API, kad tas sāk, ierobežojumus un tā tālāk.

Būtībā - vBET lūgt ārējiem API tulkošanai. Tātad jums ir jābūt pieejamai, lai saņemtu tulkojumu no šo API. Ja API sniegs jums nav atbildes, tad jums nebūs tulkošana - tikai tukša teksts šādās vietās. Tātad vBET jā būtībā, ja ārējos API atsakās dot jums translation vBET nesniegs to uz jūsu forumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā brīdī vBET4.x atbalsta 3 translation API:
    - Google Translation API v1
    - Google Translation API v2
    - Microsoft Translation API

Tātad jūs varat izvēlēties, kuru vienu, kuru vēlaties izmantot. Un jūs varat izmantot apmaksāts arī - vBET konfigurācija ļauj noteikt nepieciešamo atslēgas Google Translation API v2.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2011
    Atbildes
    2

Labot mani, ja es kļūdos, bet no ko es izlasīju Google API v2 būs maksa $ 20/1million tulkots rakstzīmes. Tātad, tas nozīmētu, ja tipisks tīmekļa lapā bija 80chars/line, 66 līnijas / lapa, tas būtu 5280 rakstzīmēm. 1.000.000 / 5280 = 189pages tulkoto tekstu, par 20 $ (~ 10cents/page). Briesmīgs, it īpaši, ja jums ir simtiem zirnekļi indeksēšanu jūsu mājas lapā tulkojumu pieprasīšanai.
    Pēdējo reizi adwade; 24-09-11 pie 05:30.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •