Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Uzlabošana Url sekošanas: iekšējās saites, vienmēr netieši valodā

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Default Uzlabošana Url sekošanas: iekšējās saites, vienmēr netieši valodā

Es novērtēju iespēju filtrēt visas iekšējās saites ievietojis lietotāji forumā, tāpēc jebkurā valodā info url varētu būt apgrieztām.
    Tas uzlabos url uzskaites konfigurāciju, kā skatīšanās valodas izvēli nemainītos, bet kuģo ar iekšējās saites forumā.

Šobrīd manā forumā navigāciju ar url izsekošana impredictible, kā noklikšķinot uz jebkuras iekšējā saite izraisa valodu konfigurāciju tiek mainīta.
    Navigāciju bez tā nav funkcionāls anyway, kā jūs vienmēr nāk netieši valodu foruma katrā lapā.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūs varat filtrēt saites, kas jūs vēlaties būt nav tulkoti vispār. Bet tā nav jēga visā forumā. Man nav skaidri saprast, ko tu domā. Vai jūs domājāt saiti iekļauts post raksta lietotājs? Tātad, ja es pievienot šeit saiti šajā amatā nebūs aktīvs tulkošanai izsekošanas - tiesības?
    Es nesaprotu, kā tā uzlabo URL izsekošanu. Tieši tagad visi forumā saites ir izsekoti. Ja kāds ir uz poļu translation viņš vēlētos iet uz poļu vietni pēc tam, noklikšķinot uz saites iekļauti pasta un tas, kā tā darbojas tiesības tagad. Kāpēc sākas Polijas tulkošanu un notiek angļu valodas versijā pēc tam noklikšķinot uz saites, būtu nekādus uzlabojumus šeit? Tas liktu lietotājam noklikšķiniet Polijas karogu, atkal un atkal pēc katras lapas izmaiņām ...

Lūdzu paskaidrojiet, ko jūs domājat ar neparedzamu URL navigācija? Būtu paredzamas - ja domājat, ka jums ir kādi nepareizu funkcionalitāti, lūdzu, atvērt jaunas kļūdas ziņojumu par šo jautājumu. Noklikšķinot uz saites vajadzētu doties uz lapu tajā pašā valodā kā jums bija skatoties tiesības tagad. Jūs nevar piespiest redirections lietotājam valodu, vBET opcijas, ja vēlaties, bet pēc noklusējuma vBET nebūs darīt jebkurā valodā redirection - vienkārši turēs faktiski apskatīts valodu laikā lpp izlaižot.

Īsi: Es nesaprotu, skaidri pieprasa, un tā mērķi. Lūdzu, raksturojiet vairāk.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Mana lietotājs nav valodas, kas atlasīta profilā
    Mans forums noklusējuma valoda ir spāņu
    Mans forums ir url aktivizēts uzskaites

Ja es noklikšķiniet uz iekšējo saiti ievietojis daži katalāņu valodas lietotāju:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Mans lietotāja izmaiņas apskates režīmu katalāņu. Es domāju es nevaru paturēt manu skatīšanās režīmā spanish noklusējuma valodu.

Es domāju filtrēšanas lietotāju publicēto iekšējās saites uz http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 palīdzētu izvairīties no šīs problēmas.
    Pēdējo reizi forosmb; 18-08-11 pie 13:12.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Es nevaru undestand šo (AdminCP):

Novirzīt lietotāju valodas
    Ja šī opcija ir iestatīta, tad lietotājs tiks novirzīts uz lapu tulko atbilstoši savām pārlūkprogrammas valodu iestatījumos. Novirzīšana notiks tikai sākumā jaunās sesijas (klients ir iespējoti sīkfaili vai tiks novirzīti katru reizi). Jūs varat izvēlēties, lai piespiestu novirzīšana vai prasīt lietotāja viņš vēlas, lai tiktu novirzīts.
    Lietotājs var izvēlēties:
    1) karoga, navigācijas joslas (karogi izvēlnes izvēle saglabāta sīkdatne es domāju)
    2) valoda, viņa lietotāja profilā selektoru (glabājas DB lietotāja tabulas)

Bet jūs aprakstīt, ka jūs novirzīt uz pārlūkprogrammas valodas iestatījumi (Tas ir kļūda ¿?).

Browser iestatījums ir tāds pats kā navigācijas joslas izvēlni?

Vai šis 3 tikai veidus, kā jūsu produkts izskatās lietotāja valodas preferences?
    Pēdējo reizi forosmb; 18-08-11 pie 13:23.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es neredzu pavediens - tā ir atļauta tikai malkas cirtējs lietotājiem. Kā es saprotu pēckonflikta saiti jau ietver valodas kodu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tulkojums sekošanas darbojas tikai saites, kas nav jau starptautiska. Tātad, ja saite jau ir ietverti valodas kodu, tad tulkojums uzskaitei nebūs pievienot vēl vienu (tam nav jēga).

Tajā brīdī, ja jūs nevēlaties, tad jums ir jārediģē post manuāli un noņemt valodas parametrs / kods no URL. Tad visiem būs atmatā saiti viņa faktisko skatīšanās valodu.

Kā es saprotu, jūs vēlētos, lai būtu valodas kods automātiski izņemti no URL iekļauti jaunajā amatā. Vai tas ir labi?

Par piespiežot novirzīt. Lūdzu, saglabājiet viens pavediens, uz vienu jautājumu. Mēs zaudēja citādi. Šis pavediens ir par URL uzskaiti. Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par jaunu jautājumu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Kā es saprotu, jūs vēlētos, lai būtu valodas kods automātiski izņemti no URL iekļauti jaunajā amatā. Vai tas ir labi?
    Jā, tā tas ir.
    Vismaz AdminCP iespēju iegūt aktīva.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - pieņemts. Tajā būtu jāiekļauj nākamajā vBET4.x presei

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes