Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Editor jautājums.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Question Editor jautājums.

Es esmu piedzīvo redaktors jautājums par manu vbcms lapā. Tagad tas notiek tikai uz admins. Ikreiz, kad skatīšanās rakstu redaktors ir pazudis. Skatot šo rakstu kā parastu loceklis redaktors ir redzama labi. Man ir konstatēts, ka tas ir faktiski vBSEO jautājums, bet diemžēl sakarā ar vBSEO politikai par vBET es nevaru saņemt nekādu atbalstu. Tāpēc es ceru, ka jūs varētu palīdzēt man. Paldies.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ja tas ir vbseo jautājumu, lūdzu, dodieties uz vbseo komandas atbalstu. Lūdzu, pārbaudiet tas viņu šādu nosaukumu "politika" ir OK, saskaņā ar to licenci, ja vēlaties. Ja tā ir, un viņiem ir tiesības atteikt atbalstu forumiem ar kādu citu mods (tiešām muļķīgs), tad, lūdzu, darīt visu nepieciešamo, lai iegūtu viņu atbalstu. Jūs varat īslaicīgi atslēgt savu mods, backup Jūsu edited vbseo failus un augšupielādēt sākotnējo. Tad tie nebūs attaisnojums atteikt jums atbalstu. Mēs nevaram būt atbildīga par citiem produktiem un citiem produktiem, atbalsta grupas ... Jo īpaši, kad tās komandas vajadzībām ir pret mūsu pašu produktu un praksi, ko es patiešām ceru, ka nav tiesiski.

Mēs nevaram atbalstīt vbseo kods - mēs vienkārši nezinām to - tas nav mūsu produktu.

Vai jums ir nepieciešams to saistītās palīdzēt vBET šeit?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Jūs varat izdzēst šo Michal. Piedodiet. Man izdevās iegūt šī fiksētās ar sevi. Tā nebija nekāda sakara ar vBET.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Liels Paldies par info!

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas