arī, ja redzat grupa no diskusijas saite būs:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html
Paldies par piezīmi - mēs labot.
Labots - tiks iekļauti 3.3.0
Ja grupas ziņojums ir langtitle BBCode, tad sākotnējais teksts tiks parādīts URL. Protams lapā tas tiks tulkots. Skatīt šeit exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
tas nav noteikts
skatīt url lang
tas būs vienāds visām valodām
Tulkojusi vBulletin fonds (vBET)
un ko abot pēdējo 2 replies no manis šo pavedienu
pēdējā OBE bija par ātru atbildi un es wrote angļu valodā, un tas darbojas lieliski whithout jebkuru karogu
bet redz atbildi pefore tas i izmantot atbildi pastu, un tas parādīs angļu teksta karogu apgabalā, pat ja tas angļu
jebkura izskaidrot
Tas ir noteikts un strādā, tāpat kā tika aprakstīts:
"Ja grupas ziņojums ir langtitle BBCode, tad sākotnējais teksts tiks parādīts URL"
Tai nav jābūt šādā veidā, jo vBSEO nenodrošina grupu diskusijas labā veidā - tas nozīmē, ka jūs varat mainīt URL, kuru vēlaties (kamēr priedēklis ir OK), un nebūs 301 novirzīt. Tāpēc, ka mēs nevaram atbalstīt tulkošanas tur, pretējā gadījumā tas efekts dublēšanos saturu. Tā ir droša, ja amatu - tur vBSEO redirects ja URL nav pareizs.
Jā, un ļoti vienkārši - Google apgalvo, ka tā ir arābu valodāŠajā forumā mēs esam noteikuši jāpieņem Google lēmumu, ja tas ir 0,1% pārliecināts par to. Bet es domāju, jūs jau zināt, kā tā darbojas ...
Arī tur ir tiešām teksts arābu valodā - saskaņā ar URLMēs neesam viens, kas padara Google algoritmiem - lūdzu, nav atvašu kurjera
Jūsu 2. ziņa nav saites ar arābu - tā ir tīra angļu un Google atzīst to pienācīgi. Ar pirmā lietojat booth - angļu un arābu valodā. Šķiet, ka Google ir daudz arābu, nekā angļu.
Lūdzu, nemainiet šo pirmo ziņojumu - es to izmantot tiesības tagad, lai testa ievietojot oriģinālajā tekstā ar JavaScript - šķiet, ka ir kāda problēma ar šo ziņojumu, un es gribu to risināt pirms ražošanas (vBET 3.3.0 ir atbrīvota šodien maz stundas).
EDIT:
OK - pārbaudīti un laboti(JavaScript jautājums)
Pēdējo reizi vBET; 17-01-10 pie 16:19.