Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: izmantojot ģeogrāfiskās vietas vai ip2location un citi ieteikumi

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

Default izmantojot ģeogrāfiskās vietas vai ip2location un citi ieteikumi

i ir uguns lapsa ar arābu Tātad, ja es apmeklē jūsu vietni, tas būs novirzīt mani arābu lang>> tas ir ok
    bet es arī, izmantojot ti, angļu valodā un tā izmantos jūsu vietnes angļu valodā
    ir tur prom, lai pievienotu abilit, lai veiktu papildu faktors, lai tas, izmantojot geololcation vai ip2location, ka palielinās arī labākā noklusējuma lang izvēle vistor, kas pirmo reizi apmeklē galvenās atrašanās vietas

cita lieta:
    i requist uz highlite tēlu lietotā valoda tulkoto lapu

arī, kas ir svarīgi, lai mani:
    kad lietotājs izvēlas noklusējuma oriģinālvalodā vietas
    viņam vajadzētu saņemt pēc noklusējuma, kad izmantot vietni bez tulkojuma, un viņš vēlaties atbildēt vai pievienot thread: valodas opciju pēc noklusējuma viņam: Nepievienot valoda BBCodes

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

arī:
    Ātrā atbilde grupā disscussion es to redzu, nav atbalsts

un ir daži bugs es rakstīja par to:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies par jūsu viedokli un ierosinājumus. Lūdzu, ņemiet katrs ieteikums / bug ziņojumu atsevišķu pavedienu, - tas dos pārvaldīt šo daudz vieglāk. Un arī nav nepieciešams norādīt uz citiem Jūsu tēmas - mēs redzam tos, un mēs varam lasīt katrs post šajā forumā

Par jūsu ieteikumi:
    - Ģeoloģisko atrašanās vietu: kā jūs jau minēts, mēs izmantojam pārlūkprogrammas iestatījumus un mēs lieta, kas labāk iederas, jo cilvēki var būt ārpus mājas un, ja jūs dodaties uz 2 nedēļām uz citu valsti, tas nav nozīmē, ka jūs automātiski zināt viņu valodu, Arī tas ietekmē ne tikai sniegumu, bet arī mēs uzskatām, kā tas varētu ietekmēt robotiem indeksēt jūsu lapas. Kā mēs zinām, roboti neizmantojam valodu, sīkdatnes, bet ir IP ir tas norāda, kādu virzienu. Vai tiešām vēlaties robots tiek novirzīti?
    - Izcelt attēli: pievieno TODO sarakstā
    - Noklusējuma valoda tāpat kā forums valoda: šajā gadījumā iespējas pievienot BBCode ir nod redzams vispār (tas nav pamatoti, jo viņa valoda ir pašu reklāmu forums valoda) - tāpēc es nesaprotu jautājumu. Vai jūs varētu aprakstīt to vairāk?
    - Ātri atbildēt uz grupas diskusiju: pievieno TODO sarakstā. Es domāju, tas būtu jau atbalsta, bet var būt daži kļūdu vai mēs garām kaut kur ir grupas diskusijā. Būs OK 3.3.0.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Aktīvā karogs izcelt darīts - tiks iekļauti 3.3.0

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas