Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Fatar kļūdas pēc instalēšanas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2011
    Atbildes
    11

Arrow Fatar kļūdas pēc instalēšanas

hi, i atinstalēta bezmaksas 2.4.4

un uzstādīt, konfigurēt, 4.x saskaņā ar readme

i am saņemt šo kļūdu, mēģinot piekļūt forumam vai tulkot CMS:

Brīdinājums: require_once ([ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require vienreiz]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / class_friendly_url.php (287): eval () " d kodu 4 line

Fatāla kļūda: require_once () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php '(include_path ='.:/ usr/lib64/php: / usr / lib / php ') in / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): eval ()' d kodu 4 line
    Pēdējo reizi vforum; 19-07-11 pie 21:31.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums augšupielādēt visu nepieciešamo saturu veido vBET paketi, lai jūsu forumā. Izskatās, ka jūs garām failu. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir augšupielādēto failu / Includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Ja jūs, lūdzu, PM man piekļuves informāciju par Admin CP un FTP - Es pārbaudīt to, kas notiek tur.
    Pēdējo reizi vBET; 19-07-11 pie 17:45.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā jūs aprakstīts PM jautājums ir aizgājuši - tā bija jūsu FTP klients vaina kas mainīja failu nosaukumus mazajiem burtiem. Tāpēc es esmu slēgšanu šo pavedienu. Gadījumā, ja citi jautājumi, lūdzu, izveidojiet vienu pavedienu uz vienu jautājumu

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •