Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Vbet 2.4.4, "language =" parametrs nav radītas CMS

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2011
    Atbildes
    11

Arrow Vbet 2.4.4, "language =" parametrs nav radītas CMS

Vbet 2.4.4, "language =" parametrs vai (ti, "/ lv / adrese") URL nav radīts CMS

lai visi, kas CMS saites atgriezties noklusējuma angļu valodā

tomēr tas var pārlūkot pārējā vietnes soda dažādās valodās, forums, blog, utt

pašu kļūdu abās no šīm iespējām:

Pievienot valodu parametrs URL (ti, "adrese? Language = en")
    Izveidot URL saskaņā ar SEO saite vienprātība (ti, "/ lv / adrese ')

. Htaccess
    Code:
    # Use PHP5 Single php.ini as default
    AddHandler application/x-httpd-php5s .php
    ErrorDocument 403 /403.html

RewriteEngine on
    RewriteBase  /

RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
    Jebkurš idejas?

thanx
    Pēdējo reizi vforum; 19-07-11 pie 07:26.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka bezmaksas versija atbalsta tikai forums. Apmaksātais versija atbalsta CMS un blogus (pilna vBulletin Publishing Suite) + daudzas citas funkcijas.

Pilna atšķirības starp brīvu un pilnīgu versiju jūs varat atrast šeit (zaļa viens ir atbalstīta tikai uz pilna versija, black viens kabīne versijas): http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html
    Pēdējo reizi vBET; 19-07-11 pie 00:40.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2011
    Atbildes
    11

Arrow

ok

i nepamanīju šo ierobežojumu

thanx

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka bezmaksas versija atbalsta tikai forums. Apmaksātais versija atbalsta CMS un blogus (pilna vBulletin Publishing Suite) + daudzas citas funkcijas.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nekādu problēmu. Es redzēt jūs iegādātas, samaksājot licences un rakstīja daži traucējummeklēšana post - es esmu, tur tagad

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •