Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Jums vajadzīga palīdzība rakstot Lietotāja Wiki Lapa VBET izmantošanas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2011
    Atbildes
    20

Lightbulb Jums vajadzīga palīdzība rakstot Lietotāja Wiki Lapa VBET izmantošanas

Es gribu izveidot Viki lapu
    tulkošana - BLiNC Magazine:: BASE jumping, Izpletņlēkšana, un Planieru

Ka mana lietotāji var lasīt, kas palīdzēs viņiem saprast, kā izmantot VBET.
    Lielākā daļa no maniem lietotāju līmenī nav tehnisks, tāpēc lapa tiešām ir vispārējs. Bet lapa ir arī tulkot arī kā man jau ir 10 + valodas hitting manu portālu.

Visiem tiem, kas vēlas palīdzēt, mēs visi varam dalīties šajā vērtīgs resurss.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki

Pirmais - lūdzu konfigurēt vBET atpazīt valodas automātiski. Jūs atradīsiet iespēju vBET iespējām Admin CP. Es nevaru pateikt tieši tagad, tas darbosies ar viki saturs - tas ir atkarīgs tas nepieciešams āķus lieto, bet tas galīgi darbu visiem vBulletin jaunu saturu (Amata vietas, blogi, grupas komentāri, un tā tālāk).

Kad valodas noteikšanu strādā, - lietotāji vienkārši rakstīt savā valodā un vBET (izmantojot Google API) pienācīgi zīmes ziņu.

Arī, lūdzu, skatīt šeit raksts par to, vBET BBCodes: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

ho jūs izmantojat vaultwiki pārāk

awesome, jūs varat veikt vbet strādā vaultwiki lapās, i am invaliditāti vbet in vaultwiki lapās, jo vbet nav strādā vaultwiki lappuses

Jūs varat dalīties ar jūsu htaccess, lūdzu? tāpēc varbūt mēs varam padarīt to labāku

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Integrācija instrukcijas Vault Wiki: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Gadījumā, ja jebkuru ar integrācijas jautājumiem - rakstiet tur

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •