Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 15 gada 15

Thread: Fatāla kļūda: Nevar redeclare vbseo_thread_seotitle () (nav vēl pabeigtas)

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā redzu vēl ir problēma ar redeclaring funkciju. Es nevaru pārbaudīt, kas tieši notiek, bet, ja veicāt lietderīgi vBSEO failu izmaiņas, kā aprakstīts instalācijas rokasgrāmata, tad vienīgā ideja, šobrīd man ir tas, ka daži parasti liek jums atpakaļ uz vbenterprisetranslator_seo.php failu - tas nav noticis, un Es nesaprotu, kā tas ir iespējams, taču nepārbaudot man nav citu ideju, tiesības tagad.

Lūdzu, dodieties uz vbenterprisetranslator_seo.php un dara pats izdevums kā includes / functions_vbseo_createurl.php - lai atrastu funkciju vbseo_thread_seotitle un noteikt, ja klauzulas ap to. Lūdzu pasakiet man, tas palīdz.

Es saprotu jūsu drošības jautājumiem - bet joprojām varat veikt forumu kopija - novērst lielāko daļu saturu un atstāt tikai dažas lelles ziņojumus. Kas mums ir nepieciešams, lai palīdzētu jums ir doties uz precīza konfigurācija par precīzu servera, un redzēt, kas notiek un uzzināt, kāpēc. vBET izmanto daudzi forumi - tādas lietas notiek nekur citur, tāpēc diemžēl mēs nevaram sniegt Jums atbildi no rokām, pat ja mēs būtu ļoti priecīgi palīdzēt Jums.

Par Definēt mājas lapa Aliases - mums būs veikti daži eksperimenti šajā jomā. Kā es atceros, vBSEO freaks, ja novirzīt tiek veikti vienkārši ar "/", tāpēc mums ir izgatavotas iekšējo novirzīt uz index.php (tas ir ne redzēja, pārlūks) - kas nosaka jūsu pseidonīmi neļautu pārvirzes cilpa. Mēs pārbaudīsim vēlreiz un redzēt, kā lai no tā izvairītos, bet, lūdzu, atcerieties, ka tagad jūs runājat par funkcionalitāti citām am un mēs neesam atbildīgi par savu rīcību - mēs dot ceļu, lai integrētu ar vBSEO, bet tomēr, kas notiek iekšpusē vBSEO tas notiek iekšpusē vBSEO... Pievienoto TODO sarakstā, kā izpētīt šo jautājumu vēlreiz. Arī, lūdzu, mēģiniet, lai noteiktu šādas pseidonīmi, htaccess saskaņā vBET noteikumi - tā tas varētu dot jums 301 redirect izvairīties no noplūdēm un vBET joprojām varēs strādāt, jo tā būtu pirms tam, ne pēc tam (vBSEO kas neļautu 301 vBET pieprasījuma). Bet lūdzu turēt uz ar šādiem eksperimentiem, kamēr mēs, kas vBET darba naudas sodu par jūsu forumu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

ja es veikt izmaiņas vbenterprisetranslator_seo.php man tukšu lapu

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šajā brīdī vienīgais, kas nāk, manuprāt, tas ir, ka daži, kā jums ir iekšējās redirection cilpa. Jūs nākat uz vbenterprisetranslator_seo.php tad iet uz vBSEO un vBSEO padara iekšējo novirzīt atkal vbenterprisetranslator_seo.php es nezinu, vai tas tiešām notiek, bet tas ir mans minējums, jo es nevaru pārbaudīt. Tas varētu izskaidrot, kāpēc jums bija redeclaring kļūdu un kāpēc pēc izmaiņām, jums tukšu lapu.

Ja Jums ir ideja, ko varētu izraisīt šāda (daži vBSEO konfigurācija) lūdzu izlabojiet to. Pretējā gadījumā, lūdzu, iet ar uzstādīšanu un integrāciju procedūra vēl vienu reizi - soli pa solim. Pārliecinoties, ka viss ir noteikts, kā tam vajadzētu būt.
    Ja pēc šī problēma joprojām notiek, tad mums ir nepieciešams piekļuves informāciju, lai varētu sniegt savu atbalstu šajā lietā. Ja ne ar nekustamo forumu tad tā kopija (var būt bez reāla diegiem dati - mums ir nepieciešama jūsu konfigurācija).

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Great paldies, lai varētu piekļūt forumam kopiju. Jūsu lietotāji būs ļoti priecīgi, zinot, ka esat izdzēsis visus savus datus, lai kopiju, lai saglabātu to konfidencialitāti

Problēma atrisināta
    I pievienojis šo līniju, lai jūsu vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    Arī lūdzu, ņemiet vērā, ka var uzstādīt uz vBSEO iespēju: Force Forum Root par sākumlapu? Tātad jums nebūs PageRank noplūde uz savu forumu saites.

Un šeit nāk vēl lieliski jaunumi - izrādās, ka pēc pārmaiņām vbenterprisetranslator_seo.php ir ir iespējams izmantot vBSEO opcija "Definēt mājas lapa Aliases"- Tā ir vienkārši nepieciešams, lai mainītu pirmais noteikums, lai:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Ceru, ka jums ir ļoti laimīgs tagad

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Darbojas!

Perfect, paldies

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni