Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 21

Thread: ¿Kā nokonfigurēt redaktoru pogu produktu bbcodes?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Es detalizēti definēt kodēšanas modifikācijas Man vajag, un es gribētu, lai budžets jums par to.

Tas ir ne tikai izvairīties no tulkojumu starp 2 valodās: Tas sastāv no jaunās skatīšanās konfigurāciju pieejams (neizpaužas spāņu un katalāņu), kā vidējās režīmu forumā.

Tas būtu jāpapildina ar veids, kā atzīmēt pašreizējo kataloņu amatu kādā automātiskā veidā (google batched query ¿?) Pirms autonoteikšana ir aktivizēta.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Es atzīstu, Java-sākotnējās versijas skatīšanas režīmā ir ļoti piemērots mūsu divvalodu kontekstā.

Man bija nav testēti to līdz šim, kā es gan tā bija paredzēta tikai SEO veiktspēju.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es redzu 2 amata vietas, pirms jūs lūdz palīdzēt, taču vienā pēdējais jums rakstīja, ka faktiskais risinājums ir piemērots. Tātad, pieņemot, ka - vai jums ir nepieciešams vairāk palīdzēt šeit, vai tas jau ir OK? Id jums - ko jums vajag?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Kas saistīti ar tēmu par šo pavedienu, es joprojām domāju, ka redaktors pogu, lai automatizētu bbcodes ievietošanas ko personāla locekļi būtu lieliski.

Kas attiecas uz manu betona foruma, es jums sīkāk manām vajadzībām kā projekts citu pavedienu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad, mēs varam uzskatīt šo vienu slēgti, vai vēl kādu palīdzību šeit vajadzīgs?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Ir iespējami vienkāršu risinājumu jautājums Jums ir:
    1. Ieslēdziet automātisko valodas noteikšanu (vBET iespējas Admin CP) - lietotāji būs tikai rakstīt ziņas, un vBET būs nepārskatāmas to lang BBCode automātiski
    2. Force lietotājiem noteikt savu noklusējuma valoda (arī opcija vBET) - kad lietotājs ir noteikti savu noklusējuma valoda otrai, ka foruma valoda, tad vBET automātiski pievienotu redaktoram BBCode iespēja (nepatīk pogas, bet, piemēram, radio pogas - wrap valodā, kuru, vai ne) - jūs varat redzēt, kā tā darbojas pat par mūsu forumu - vienkārši iestatīt noklusējuma valodu uz citu, izņemot angļu (izmantot User CP).
    Abi varianti nav ideāls manu vajadzību.
    Man nepieciešama kā darbiniekam ir veids, kā mainīt ziņa valodu iesaiņojuma ir tikai vienu klikšķi.

Varbūt tas ir nepareizi traucējummeklēšanu, es piekrītu. Jūs varat pārvietot uz dažādām funkcijām, ierosinājumus, ja jūs piekrītat.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK, bet ko lai dara jums ir nepieciešams šis? Man vajag, lai uzzinātu, kas ir patiesi vajadzīgs. Jums jau ir atvērts citu funkciju pieprasījums izveidot vienkāršs rīks, kas noslēgs visi jau izveidojis ziņas ar attiecīgām lang BBCode. Tātad, ja jums būs šis viens, tad visas vecās ziņojumi tiks iesaiņoti. Arī tad, ja automātisko valodas noteikšanu ir ieslēgts, visas jaunās ienākošās ziņas tiek iesaiņoti atbilstoši (ar izņēmumiem, kad Google neatzīs valodā). Tātad šādā gadījumā, ko šī poga? Lūdzu, sniedziet mums pilnu scenāriju, kā jūs domājat, ka tas būs jāstrādā. Es saprotu, jūs vēlaties, lai poga, bet es tiešām nesaprotu nepieciešamību, un es neesmu pārliecināts, ka tas jau attiecas citām jūsu iezīme pieprasījums. It īpaši, ka jūs wrote tagad, ka šī poga ir personāla loceklis to, kā es tagad saprotu, tas ir par labo ziņu, kas nav iesaiņoti lang BBCode pienācīgi. Lūdzu, izlabojiet mani, ja es to saprotu nepareizi.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Pat ar autonoteikšana iespējota, es gribētu, lai sniegtu lietotājiem vienkāršā veidā norādīt, ka tie ir writting katalāņu valodā, jo tās rakstīt gan spāņu un katalāņu forumā.

Ja autonoteikšana darbi 100% nav jābūt, bet es domāju, ir ļoti vienkārša pieprasījuma, un ir vairāk universāls, lai bilinguals par radio pogu selektora: bbcode / nav bbcode

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labi, tāpēc. Es biju zaudējis, jo iepriekšējā ziņojuma es redzēju, ka tas ir tiem personāla locekļiem, ne visiem locekļiem. Tāpēc es nebiju pārliecināts, ko tā būtu patiešām pastāv.

Tagad es saprotu (sorry, ja jūs wrote to pirms un bija to atkārtot).

Jūsu pieprasījums ir pārāk unikāls, lai jūsu īpašu forumu, kas jāiekļauj oficiālā atbrīvošana. Tāpēc mums nav plānu, lai iekļautu to vBET. Īpaši, ka ar auto atklāšanu ļāva tas tiešām nav vajadzīga un kā teica Einšteins "lietas ir tik vienkārši, kā iespējams, bet ne vienkāršāku." Mēs domājam, ka sniedz šādu poga būs tikai mulsināt lietotājus, kuri domā, ka viņiem ir, lai uz tā gadījumā rakstiski Catalan. Un tas samazina izmantojamību forumā. Vienkāršāki risinājumi - piemēram, tikai rakstīt to, ko vēlaties, un ļaujiet sistēmai rūp pārējo - labāk lietotājiem, pēc mūsu domām.

Bet mēs varam jums palīdzēt, lai pievienotu šādu pogu.
    Kā es rakstīja jau tas būs viegli, ja jūs izmantot jau esošo funkcionalitāti un vienkārši mainīt izskatu no tā. Tātad vBET jau zina, kā wrap lang BBCode, saskaņā ar papildu ieguldījumu no redaktors. Viss, kas jums tiešām ir nepieciešams, ir mainīt izskatu no tā (mums ir radio pogas, jūs vēlaties, tikai poga) un iekļaut to vienmēr (mēs jo īpaši ietver stāvoklī).
    Tātad - jūs jau zināt, kā pievienot pogu, kā parādīts attēlā iekļaut pirmajā post. Kas jums arī nepieciešams, ir:
    1. ietver slēpto laukā:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. Iekļaut vienkāršu Java Script, kurā noteiks, ka katalāņu kods (nav pārbaudīts):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka varat padarījuši vēl sarežģītāku, lai iestatītu / atiestatītu pogu
    3. Izpildīt Java Script funkciju, kad poga ir noklikšķinājuši. Tātad jūsu poga pievieno:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    Ja jūs nevēlaties, lai padarītu sarežģītāku funkciju (kas varēs arī uz atiestatītu vērtību), tad varat vienkārši noteikt funkcijas ķermeņa onclick atribūts un neietver java skriptu, kā funkcija vispār.
    Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs vēlaties, lai to lietotājam draudzīgs jūs domāt, lai pievienotu šo pogu, pārslēgšanas pogu, lai lietotāji zinātu, ka tas jau ir ieslēgts vai nē. Tas būtu visiem daudz vienkāršāk, ja jūs vēlaties pievienot tur rūtiņu, nevis pogu, bet ar pogu, tas ir arī iespējams veikt, tikai sarežģītāks, ja jūs vēlaties, lai būtu labi (tātad iestatīšana un atiestatīšana)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīs pārmaiņas būs redzams pēc tam, kad lietotājs izdara ziņa - tā tiks izmantota uz servera pusē.

Ja jūs vēlaties to strādāt pārlūkprogrammā pusē, tad jums nav nepieciešams 1.solis - tikai Java Script funkcija (pievienota poga), kas notiks ar id (vai struktūru, ja jūs nevarat paredzēt redaktors id), redaktors teksta laukā un papildināt satura atvēršanās un aizvēršanās lang BBCode. Šādā gadījumā Jūs arī nav jāuztraucas par jebkādu pārslēgšanas pogu (lietotājs vienkārši redzēt, ka tas jau ir pievienots redaktors). Vienkārši jums vajadzētu pārbaudīt to jau iesaiņota (vai teksts sākas ar lang BBCode) un ignorēt pogu noklikšķiniet šajā gadījumā (lai izvairītos no ietīšana vairākas reizes).

Pastāstiet jums nepieciešama palīdzība šeit. Ja jā - lūdzu pateikt, kur jo īpaši.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Paldies!

Ļoti sīki un labi paskaidrots, paldies.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi