Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Ļoti interesē VBET. Daži jautājumi

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    1

Default Ļoti interesē VBET. Daži jautājumi

Man drīz būs jaunināšanu uz 4.1.4 vBulletin. Vai samaksātā versiju VBET strādāt ar jaunāko versiju vBulletin?

Man arī ir Photopost Classifieds manā vietā. Vai samaksātā versiju VBET strādāt ar Photopost Sludinājumi?

Pēc pāris nedēļām es būšu arī pievienot Visichat no gchats.com uz manu portālu. Vai jūs zināt, ja izmaksātās versija VBET strādās arī ar Visichat?

Paldies par jūsu laiku.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labdien. Jā, maksas versiju vBET strādā ar vBulletin 4.1.4. Mēs jau to pārbaudījām mūsu testa forums (drīz mums būs arī pārvietot mūsu forumu, lai vBulletin 4). Soms papildu informāciju par vBET un vBulletin 4.1.4 jūs atradīsiet šeit (Viens no mūsu klientiem jautāts par jaunas redaktores vB4.1.4).

Šajā brīdī es nevaru apstiprināt būs vBET tulkošanas atbalsta lapu radīto Photopost Sludinājumi, ne Visichat. Lielākā daļa mods nav nepieciešama speciāla integrācijas un vBET tikai pārveido rezultātus. Vēl dažos gadījumos īpašu integrācija ir nepieciešama. Šeit jūs varat atrast sīkāku informāciju par integrāciju vBET ar citiem mods: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Ir skaidras instrukcijas, kā to izdarīt, lai PhotoPost, tomēr mēs neizmantoja Photopost Classifieds, un mēs nezinām šo produktu, tāpēc mēs nevaram pieņemt, ka tas arī strādā. Mēs nevaram būt atbildīga par citu mods kodu, un daudz mods pauze vBulletin arhitektūra (tāpēc papildu integrācija ir nepieciešama, reizēm - galvenokārt mods kas rada savas lapas).
    Mēs arī nevaram apstiprināt, ka Visichat tiks tulkots. vBET atbalsta vBulletin AJAX translation attiecīgus hook - vēl citu mods ir jāizmanto vBulletin arhitektūra kārtību (citādi vBulletin neizpildīs āķi) un pieprasīt jāiet ar valodas kodu. Tātad, šeit es domāju, ka dažas īpašas integrācija būs nepieciešama, lai atbalstītu tulkojumu. Atkal - nevar pateikt precīzi, jo mēs neizmantojam šo mod un nezinu to. Joprojām nedrīkst radīt kļūdas.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •