Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Atslēdz dažas funkcijas

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Default Atslēdz dažas funkcijas

Pieņemsim, ka es gribēju, lai izslēgtu post / PM translation līdzekļus, langtitle BBCode, un lang BBCode. Kas plugins man vajadzētu atslēgt?

Es arī negribu vBET komentārus manā post saturu, ja iespējams.

Paldies par jebkuru palīdzību!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tādā gadījumā jūs varat izmantot bezmaksas versija - tā nav šādu sniegumu, bet tas joprojām ir ātri un īsi tulkojumiem.

Ja jūs vēlaties jaunu funkciju vBET 3.x, lai padarītu lang un langtitle BBCodes konfigurējamas - lūdzu atveriet jaunu tēmu http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Man ir nepieciešams sniegumu kā mans forums ir diezgan liels. Arī es nezināju, ka bezmaksas versijā izmantoto produktu!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kamēr jums nav vēl jebkādas citas ziņas, ziņojumi tad BBCodes lang un langtitle nelieto - tā neietekmē veiktspēju.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka 3.x mēs veicām daudz veiktspējas uzlabojumus, un nākamā 3.3.0 versija būs pilns ar veiktspējas uzlabojumus.

Mums ir viss sub-forums par bezmaksas versiju un sludinājumos jums ir sticked pavediens, kas raksturo atšķirības starp bezmaksas un komerciālo versiju.

Ja jums jau ir īpašnieks vBET 3.x tad varētu pazemināt līdz vBET 2.x atslēgt lang un langtitle bbcodes, bet arī izmantos sliktākajā lēnāk DB struktūra un kodu bez daudzām snieguma uzlabojumi.

Mēs iesakām veikt dažas darbības tunning soļus. Šeit jūs atradīsiet dažus padomus (skat. arī amati turpmāk šī viena vairāk mājienus):
    Performance mājieni
    Pēdējo reizi vBET; 11-12-09 pie 23:12.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •