Es tikai gribu zināt, vai vBET ir darba naudas sodu ar jauno ckeditor 4.1.4 vb?
Paldies.
Es tikai gribu zināt, vai vBET ir darba naudas sodu ar jauno ckeditor 4.1.4 vb?
Paldies.
ckeditor? Vai tā ir sava spraudnis vai funkcionalitāte 4.1.4 vBET?
Tas ir pilnīgi jauns redaktors.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Nevar apstiprināt šajā brīdī. Varbūt daži no mūsu lietotājiem apstiprinātu. Mēs pārbaudīsim to, un apstiprināt šonedēļ.
Es varu apstiprināt, ka vBulettin 4.1.4 vBET piebilst valodas opciju (lietotājiem ar noklusēto valodu, kas nav foruma valoda) uz sekojošas redaktoriem:
- Thread ātra atbilde
- Thread pilnu atbildi
- New Thread
- Quick Lietotājs Visitor Message
- Detalizēti Lietotājs Visitor Message
- Private Message
- Quick Atbildēt uz Privātā ziņa
- Advanced Atbildēt uz Privātā ziņa
- Jauns grupas diskusija
- Quick Group Discussion Atbildēt
- Advanced Group Discussion Atbildēt
- Quick Group Picture Komentārs
- Advanced Group Picture Komentārs
- Quick albumu Picture Komentārs
- Advanced albumu Picture Komentārs
- New Blog Post
- Quick Blog Komentārs
- Advanced Blog Komentārs
- CMS pants Komentārs (nav necaurredzamu)
- CMS pants (nav necaurredzamu)
Ja es garām kaut ko, lūdzu, ļaujiet man zināt, un es to pārbaudīt.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka daži ir parādīti necaurspīdīgs iespējas, bet nav necaurspīdīgu in lang BBCode. Cik es atceros tas bija atkāpi ne necaurspīdīgs, CMS Regulas (šis pantos nav rakstījis kāds, tomēr tas ir nepārskatāms vai nav displeja opciju necaurspīdīgs), bet komentārus vajadzētu būt. Mēs pārbaudīsim to.
Arī mainīt starp ātru atbildi uz sīki izstrādātiem ir OK. Apskatīt ziņu arī strādā labi. Šie 2 tika izmēģināta uz vītni redaktoriem.
Arī atradu vienu vBulletin kļūdu blog: Login Nepieciešams - vBulletin JIRA
Paldies Michal! Tas ir labi zināt.
Pēdējo reizi vBET; 14-06-11 pie 14:00. Reason: BBCode korekcija
Par tām 2 editors, kas parāda necaurspīdīgu variants, bet ne necaurspīdīgu:
1. CMS pants: I pārbauda dažas piezīmes, un tas ir kā tam vajadzētu būt. Necaurspīdīgs netiek atbalstīta šeit, jo raksti ir rakstīti forumā noklusējuma valoda (tas nav satura, ko var pievienot jebkurš). Un mēs neesam veikti papildu nosacījums neliecina necaurspīdīgs iespēju tehnisku iemeslu dēļ - cilvēku grupu, rakstot CMS rakstus ir ierobežota, un tie ir dzimtā, lai būtu pašu noklusējuma valodas kā forums un neredzēs necaurspīdīgs iespējas. Tātad tas paliek kā tas ir.
2. CMS pants Komentārs: Tai būtu necaurspīdīgs, un būs nākamo izlaišanas. Quick noteikt: izveidojiet jaunu spraudnis uz āķa vbcms_article_populate_end par vBET produkts, ar nosaukumu Rokturis noklusējuma valodu CMS raksta komentāriem un kods:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Pēdējo reizi vBET; 15-06-11 pie 17:58.
Jaunās emisijas ar 4.1.4 redaktors -, pārbaudot preview post, un dodas uz progresīvo tulkoto lapu, tad satura vēstījums ir tulkots - tā nevajadzētu būt. Mēs strādājam pie šīs tiesības tagad, tāpēc izlaidums tiks turiet, līdz mēs atrisināt jauns jautājums.
Pēdējo reizi vBET; 15-06-11 pie 17:57.
Un vēl viens jautājums atrasti un jau jālabo - novirzīt noticis ckeditor.php pieprasījumi par tulkoto lapu. Tas nebija īsti bug - viss bija darba naudas sodu pēc pārorientēt, bet novirzīt bija slikti sniegumu. Mums jau ir noteikta pēc tā pieprasījuma, lai ckeditor.php jau ietver valoda parametrs, un nav par nozaudētām tulkojums uzskaites novirzīšana ir nepieciešamsTas tiks iekļauts nākamajā release.