Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 6 FirstPirmkārt 12345 ... JaunākieLast
Rezultāti 21 līdz 30 gada 56

Thread: Google Translate API shut off vai tiks segta? Vienalga - vBET atbalsta citas API

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Tā ir laba ziņa - vismaz tur vēl būs veids, kā ir tik daudz tulkojumu. Lets ceram, ka cena būs piemērots ... Anyway, mēs veikts izmeklēšanu par citiem risinājumiem, jo tas ir vairāk tenkas nekā jaunumi.

Paldies par jebkuru info jums sniegt Ja kāds ir kaut ko pievienot - pat to, ko jūs domājat par pašreizējo situāciju - vienkārši uzrakstīt.
    Es nedomāju, ka tā būtu problēma, Google produkti nav paredzēti miljonāri.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Michal,

sorry par aizkavēta reakcija - es bija atvaļinājumā pagājušajā nedēļā.

Man šķiet, atceraties, ka wp-robots autotranslates izmantojot vai nu Google, Yahoo vai bablefish (pieejamajām iespējām config) lai ņemtu apskatīt to īstenošanu mate.

best regards

čurkste

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Thanks - Es izpētīs šo. Tieši tagad mums ir "cerību" - Google apgalvo, ka tulkojums API netiks aizvērts, tikko mainīts uz apmaksātu vienu. Tas ir svarīgi, jo nevienam citam API dod tik daudzās valodās. Joprojām mēs izpētīt citas iespējas, jo tagad nav par jaunu Google stratēģiju detaļas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Būtu lieliski, ja VBET joprojām varētu izmantot Google API kopā ar spēju izmantot sekundāro bezmaksas tulks, ja nepieciešams. Man maksā google API būtu tā vērts.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā es rakstīja mēs pārbaudīsim citas iespējas too. Jūs vienmēr varat izmantot Google dažiem tulkojumiem, neatbalsta no citiem un citus pakalpojumus, ja varat to bez maksas. Tas ir, ja mēs aiziet.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nākamā ideja, kā rīkoties ar papildu tulkojums API, ir pievienot vienkāršs parametrs, kur jūs varat izlemt, vai vēlaties būt viss Google tulkojis, vai arī citi API, ja tas ir iespējams.

Šāds risinājums joprojām ļauj izmantot visām valodām un ir zemākas izmaksas (Google Translation API tiks izmaksāta). Arī konfigurācija būs niecīgs - tikai viens parametrs. Un tiem, kas vēlas, lai izvēlētos konkrētu tulkošanas dienestu (kad daži tulkojums būs vairāk nekā 2 iespējas), mums būs vienkārša php masīvs ar kartēšanu tulkošanas sniedzējam. Tur, kur būs iespējams izmantot vairāk nekā 1 sniedzēju atšķiras no Google, mēs atzīmē to php komentāru. Tātad jūs varat atvērt konfigurācijas failu, tur jūs redzēsiet, kas ir Google tulkojis (citu pakalpojumu sniedzēju par šādu valodā) un kāda būs jātulko citās pakalpojumu sniedzējs - kas viens un kas vēl atbalsta konkrētus tulkojumu. Vienkārši katrai valodai būs karte, kurā atslēgu valodas kodu un vērtība tiks sniedzējs.

Kam nav rūp detaļas vienkārši vēlaties būt lētāki tulkojumi - vienkārši ieslēdziet viena iespēja. Kurš grib informācija un sīki izvēli tikai izmaiņas, viena virkne uz citu atbilstošu php tabulā.

Šis ir aktuāls ideju, kā pievienot atbalstu pārējiem tulkošanas API.

Visi komentāri appreciated

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    MS ir viens, kā arī: Microsoft ® Tulkotājs rīki
    Tas šķiet lieliska alternatīva. Kā es redzu, ka ir 35 valodās. Un, šķiet, ir visiem, lai visiem tulkošanas. Būs apskatīt tuvāk - arī pakalpojuma sniegšanas noteikumi.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post
    Michal,

sorry par aizkavēta reakcija - es bija atvaļinājumā pagājušajā nedēļā.

Man šķiet, atceraties, ka wp-robots autotranslates izmantojot vai nu Google, Yahoo vai bablefish (pieejamajām iespējām config) lai ņemtu apskatīt to īstenošanu mate.

best regards

čurkste
    Jā, es atradu informāciju, ka wp-robots var izmantot lauķis bablefish (šis ir viens risinājums) tulkojumus. Es piezīmi par to manā vietā par šo jautājumu un es pētīs to vairāk. Ja jums ir kāda papildu informācija šajā jomā lūdzu, sniedziet šeit vai PM. Paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    Būtu lieliski, ja VBET joprojām varētu izmantot Google API kopā ar spēju izmantot sekundāro bezmaksas tulks, ja nepieciešams. Man maksā google API būtu tā vērts.
    Lūdzu, skatiet šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    Tas, šķiet, ir lieliska alternatīva. Tomēr mēs esam, lai pārbaudītu apliecības datus. Tā ir bezmaksas, bet ir dažas papildu piezīmes par sazinieties ar viņiem, tāpēc mēs sazināties un noskaidrot, būs iespējams izmantot Microsoft API, lai bez maksas vBET kā adapteri slāni.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs vienkārši nosūtiet pastu ar dažiem jautājumiem, lai pasta adresi, ko Microsoft par Microsoft Translation API lapā. Mēs pārbauda licences un konstatēja, ka nav ierobežojumu, taču mēs vēlamies būt droši, mēs ar nepacietību pareizajā vietā un nav garām kaut ko. Tātad šobrīd mēs gaidām skaidrojumu būs juridisks izmantot Microsoft Translation API vBET.

Mēs jūs informēsim

Lappuse 3 gada 6 FirstPirmkārt 12345 ... JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •