Michal,
sorry par aizkavēta reakcija - es bija atvaļinājumā pagājušajā nedēļā.
Man šķiet, atceraties, ka wp-robots autotranslates izmantojot vai nu Google, Yahoo vai bablefish (pieejamajām iespējām config) lai ņemtu apskatīt to īstenošanu mate.
best regards
čurkste
Thanks - Es izpētīs šo. Tieši tagad mums ir "cerību" - Google apgalvo, ka tulkojums API netiks aizvērts, tikko mainīts uz apmaksātu vienu. Tas ir svarīgi, jo nevienam citam API dod tik daudzās valodās. Joprojām mēs izpētīt citas iespējas, jo tagad nav par jaunu Google stratēģiju detaļas.
Būtu lieliski, ja VBET joprojām varētu izmantot Google API kopā ar spēju izmantot sekundāro bezmaksas tulks, ja nepieciešams. Man maksā google API būtu tā vērts.
Kā es rakstīja mēs pārbaudīsim citas iespējas too. Jūs vienmēr varat izmantot Google dažiem tulkojumiem, neatbalsta no citiem un citus pakalpojumus, ja varat to bez maksas. Tas ir, ja mēs aiziet.
Nākamā ideja, kā rīkoties ar papildu tulkojums API, ir pievienot vienkāršs parametrs, kur jūs varat izlemt, vai vēlaties būt viss Google tulkojis, vai arī citi API, ja tas ir iespējams.
Šāds risinājums joprojām ļauj izmantot visām valodām un ir zemākas izmaksas (Google Translation API tiks izmaksāta). Arī konfigurācija būs niecīgs - tikai viens parametrs. Un tiem, kas vēlas, lai izvēlētos konkrētu tulkošanas dienestu (kad daži tulkojums būs vairāk nekā 2 iespējas), mums būs vienkārša php masīvs ar kartēšanu tulkošanas sniedzējam. Tur, kur būs iespējams izmantot vairāk nekā 1 sniedzēju atšķiras no Google, mēs atzīmē to php komentāru. Tātad jūs varat atvērt konfigurācijas failu, tur jūs redzēsiet, kas ir Google tulkojis (citu pakalpojumu sniedzēju par šādu valodā) un kāda būs jātulko citās pakalpojumu sniedzējs - kas viens un kas vēl atbalsta konkrētus tulkojumu. Vienkārši katrai valodai būs karte, kurā atslēgu valodas kodu un vērtība tiks sniedzējs.
Kam nav rūp detaļas vienkārši vēlaties būt lētāki tulkojumi - vienkārši ieslēdziet viena iespēja. Kurš grib informācija un sīki izvēli tikai izmaiņas, viena virkne uz citu atbilstošu php tabulā.
Šis ir aktuāls ideju, kā pievienot atbalstu pārējiem tulkošanas API.
Visi komentāri appreciated![]()
Lūdzu, skatiet šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
Tas, šķiet, ir lieliska alternatīva. Tomēr mēs esam, lai pārbaudītu apliecības datus. Tā ir bezmaksas, bet ir dažas papildu piezīmes par sazinieties ar viņiem, tāpēc mēs sazināties un noskaidrot, būs iespējams izmantot Microsoft API, lai bez maksas vBET kā adapteri slāni.
Mēs vienkārši nosūtiet pastu ar dažiem jautājumiem, lai pasta adresi, ko Microsoft par Microsoft Translation API lapā. Mēs pārbauda licences un konstatēja, ka nav ierobežojumu, taču mēs vēlamies būt droši, mēs ar nepacietību pareizajā vietā un nav garām kaut ko. Tātad šobrīd mēs gaidām skaidrojumu būs juridisks izmantot Microsoft Translation API vBET.
Mēs jūs informēsim![]()