Quote Sākotnēji Ievietoja norku View Post
... Jo Google deva neskaidru iemeslu slēgšanai API es esmu godīgi sakot mazliet noraizējies, ka viņi varētu sākt sodīt tos forumus, izmantojot to, neskatoties uz to viņu TOS šobrīd atļauj šādu izmantošanu. Ja viņi var dump API tik īsā laikā, tad varbūt viņi varētu mainīt TOS pārāk un atstāj mūs visus ar liela problēma.
Es nebūtu jāuztraucas par šo - Google apgalvojums ir skaidrs: API ir pieejams tikai līdz 1 decembris 2011, tagad tikai ierobežojums būs apmēram skaitu ikdienas pieprasījumiem.

Tas ir skaidrs un amatpersonas - nekas vairāk atpaliek, un nav lietderīgi noteikt kaut ko aiz muguras. Google vienkārši shutdown API, kad vien viņi vēlas, un viņi vēlas to darīt decembris 1, un viss jau ir paredzēts. Personīgi es neredzu nekādas jēgas veikt lielāku haoss un samazināt to bez iemesla. Google kā partneris zaudēja tieši tagad daudz punktus, lai daudziem cilvēkiem (tikai paskatīties uz cilvēkiem reakcijas dažādos forumos), nav jēgas, lai tie varētu sniegt papildu pamatojumu, lai neuzticas Google.