Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 6 FirstPirmkārt 1234 ... JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 56

Thread: Google Translate API shut off vai tiks segta? Vienalga - vBET atbalsta citas API

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs atspējota pārdošanu vBET licences. Kamēr mums ir alternatīvs risinājums, lai atbalstītu tulkojumiem mēs nepārdosim vairāk licences būt godīgs ar mūsu lietotājiem.

Mums ir pusgads, lai rastu alternatīvu risinājumu, un es ceru, ka mēs atradīsim to. Joprojām šajā ļoti brīdis laika mēs nolēmām organizēt pārdošanu. Mēs pārdodam atkal, kad vBET atbalstīs dažas citas tulkošanas API.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

MS ir viens, kā arī: Microsoft ® Tulkotājs rīki

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

jums ir pareizi acīmredzot mēs varam izmantot HTTP

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

vairāk informācijas arī šeit Microsoft ® Tulkotājs Developer ziedojumi

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Es tiešām ceru, ka jūs guys ir iespēja nodot savu (teicami) mod pār dažādām API drīz. Mani biedri izmanto vbet vairāk un vairāk, un es esmu noteikti ir piesaistīt jaunus dalībniekus (un kļūst vecs locekļus amatā), jo valodas iekārtā. Tomēr, tā kā Google deva neskaidru iemeslu slēgšanai API es esmu godīgi sakot mazliet noraizējies, ka viņi varētu sākt sodīt tos forumus, izmantojot to, neskatoties uz to viņu TOS šobrīd atļauj šādu izmantošanu. Ja viņi var dump API tik īsā laikā, tad varbūt viņi varētu mainīt TOS pārāk un atstāj mūs visus ar liela problēma.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tā kā mēs bija vairākas reizes lūdza par pieņemšanas vBET iespējams nopirkt tieši tagad mēs atkārtoti sākt pārdošanu vBET. Joprojām mēs pievienotās skaidrs brīdinājums par pirkumu lapā, lai ikviens, kurš vēlas iegādāties, ir zināms, ka 2011 decembris 1 Google tulkošanas API tiks slēgta un vBET nav pašlaik alternatīvu veidu, kā atbalstīt tulkojumu.

Šeit ir pārskats awailable uz pirkuma lapā:
    BRĪDINĀJUMS: Google pārtrauks sniegt tulkojumu API 1. 2011.gada decembrim!. Mēs strādājam, lai atbalstītu tulkojumus citus pakalpojumus. Jūs varat atrast visu informāciju par mūsu progresu šeit: Google izslēdzas tulkojumi API

Mēs bloķēta pārdošana vBET, kamēr mums nav alternatīvu risinājumu, par tulkojumu, bet mums tika lūgts, lai varētu nopirkt vBET vienalga. Mēs esam godīgi uzņēmums, un mēs uzskatām, ka, pārdodot produktu, kas nākotnē var beigties pavisam drīz, pat tad, ja klients piekrīt, ka licence nav veids, kā padarīt biznesu (daudzi lietotāji nav lasīt licenci vispār). Jo mums tika lūgts par to mēs atsākt pārdošanu vBET ar brīdinājuma. Jāņem vērā, ka 1. decembrī, Google tiks noņemts tulkošanas API. Mēs nevaram pateikt, tagad, cik valodās tiks atbalstīta pēc tam, vai mēs atradīsim alternatīvu tulkošanas API vispār. Un, lai izvairītos no kļūdām - šeit ir daļa no vBET licences: vBET darbojas, izmantojot Google Tulkošanas Pakalpojumu un jums ir tiesības to izmantot. VIENKĀRŠI Podbielski Michał dod jums nekādas kompensācijas, gadījumos, ja jūsu forums ir bloķēts/aizliegta vai ierobežota kādā citā veidā, lai Google Tulkošanas Pakalpojumi.
    Tā nebūs nekāda kompensācija vispār. Mēs darīsim visu, lai atbalstītu tulkojumus citās API, Tomēr šobrīd mēs nevaram garantēt, būs juridiski iespējams, ne arī, cik valodās tiks atbalstīts.
    Tātad, ja jūs joprojām vēlaties iegādāties, zinot par šo, lūdzu, vienkārši izmantot mūsu Pirkt Tagad! link.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Par visām citām lietām šajā jomā, - iespējas un tā tālāk. Kā es rakstīja, mēs informēsim jūs par virzību. Tieši tagad mums ir mēneša sākumā, tāpēc daži papildus uzdevumi bija jādara. Blakus faktisko klientu jautājumiem, atrast citus tulkošanas risinājums ir augstākā prioritāte. Jebkura cita funkcija vBET nav nozīmes tagad.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja norku View Post
    ... Jo Google deva neskaidru iemeslu slēgšanai API es esmu godīgi sakot mazliet noraizējies, ka viņi varētu sākt sodīt tos forumus, izmantojot to, neskatoties uz to viņu TOS šobrīd atļauj šādu izmantošanu. Ja viņi var dump API tik īsā laikā, tad varbūt viņi varētu mainīt TOS pārāk un atstāj mūs visus ar liela problēma.
    Es nebūtu jāuztraucas par šo - Google apgalvojums ir skaidrs: API ir pieejams tikai līdz 1 decembris 2011, tagad tikai ierobežojums būs apmēram skaitu ikdienas pieprasījumiem.

Tas ir skaidrs un amatpersonas - nekas vairāk atpaliek, un nav lietderīgi noteikt kaut ko aiz muguras. Google vienkārši shutdown API, kad vien viņi vēlas, un viņi vēlas to darīt decembris 1, un viss jau ir paredzēts. Personīgi es neredzu nekādas jēgas veikt lielāku haoss un samazināt to bez iemesla. Google kā partneris zaudēja tieši tagad daudz punktus, lai daudziem cilvēkiem (tikai paskatīties uz cilvēkiem reakcijas dažādos forumos), nav jēgas, lai tie varētu sniegt papildu pamatojumu, lai neuzticas Google.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    25

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Es nebūtu jāuztraucas par šo - Google apgalvojums ir skaidrs: API ir pieejams tikai līdz 1 decembris 2011, tagad tikai ierobežojums būs apmēram skaitu ikdienas pieprasījumiem.

Tas ir skaidrs un amatpersonas - nekas vairāk atpaliek, un nav lietderīgi noteikt kaut ko aiz muguras. Google vienkārši shutdown API, kad vien viņi vēlas, un viņi vēlas to darīt decembris 1, un viss jau ir paredzēts. Personīgi es neredzu nekādas jēgas veikt lielāku haoss un samazināt to bez iemesla. Google kā partneris zaudēja tieši tagad daudz punktus, lai daudziem cilvēkiem (tikai paskatīties uz cilvēkiem reakcijas dažādos forumos), nav jēgas, lai tie varētu sniegt papildu pamatojumu, lai neuzticas Google.
    Daži informēts jauns s

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE 3 jūnijs: Jo dienas, kopš mēs paziņoja lūgšanās par Tulkot API, mēs esam redzējuši, aizrautību un interesi, ko izteikusi tik daudzi no jums, izmantojot komentārus šeit (ticiet man, mēs lasām katru no tiem) un citur. Es esmu laimīgs, lai dalītos, ka mēs cītīgi strādājam, lai risinātu jūsu bažas, un būs atbrīvojot atjauninātu plānu piedāvāt maksā versiju Tulkot API. Lūdzu, sekojiet līdzi, mēs post pilnu atjauninājumu, cik drīz vien iespējams.
    Pēdējo reizi Jncocontrol; 04-06-11 pie 10:27. Reason: 'S

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tā ir laba ziņa - vismaz tur vēl būs veids, kā ir tik daudz tulkojumu. Lets ceram, ka cena būs piemērots ... Anyway, mēs veikts izmeklēšanu par citiem risinājumiem, jo tas ir vairāk tenkas nekā jaunumi.

Paldies par jebkuru info jums sniegt Ja kāds ir kaut ko pievienot - pat to, ko jūs domājat par pašreizējo situāciju - vienkārši uzrakstīt.

Lappuse 2 gada 6 FirstPirmkārt 1234 ... JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •