Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 6 123 ... JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 56

Thread: Google Translate API shut off vai tiks segta? Vienalga - vBET atbalsta citas API

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jan 2011
    Atbildes
    4

Default Google Translate API shut off vai tiks segta? Vienalga - vBET atbalsta citas API

Vai esat redzējis šo?
    Google Translate API - Google Code

Google Translate API ir oficiāli novecojis gada 26 maijs 2011. Sakarā ar ievērojamu ekonomisko slogu, ko rada plašu izmantošanu, pieprasījumu var veikt vienā dienā skaits būs ierobežots, un API būs shut off pilnīgi 1.decembrī, 2011. Mājas lapas tulkojumiem, mēs iesakām jums izmantot Google Translate Element.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Liels paldies par šo informāciju. Mēs pārbaudīsim to ar informāciju.
    Tagad, lai sniegtu ātru atbildi. Kā mēs redzam Google dod alternatīvu veidu, tulkošanas (Google Translate Element) - mēs apskatīsim cieši tur.
    Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka gadījumā, ja alternatīvā veidā (Google Translate Elementi) nebūs pietiekams, tad vBET meklēs citus tulkošanas pakalpojumus, lai padarītu iespējamu atbalstīt tulkošanu pēc Google slēguši savu API.

Pēdējo reizi vBET; 28-05-11 pie 12:22.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

tas ir tiešām ļoti skumji

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    14

Default Google Translate API būs shut off pilnīgi 1.decembrī

Text automatically translated from: German to: Latvian
    Translated text
    Moin,
    Google ir paziņojusi par plāniem slēgt API tulkojumi:

Pavasara tīrīšana daži no mūsu API - oficiālajā Google Code blog
    Original text

Svarīgi: Google Translate API ir oficiāli novecojis gada 26 maijs 2011. Sakarā ar ievērojamu ekonomisko slogu, ko rada plašu izmantošanu, pieprasījumu var veikt vienā dienā skaits būs ierobežots un API būs shut off pilnīgi par 1 decembris 2011. Mājas lapas tulkojumiem, mēs iesakām jums izmantot Google Translate Element.
    Text automatically translated from: German to: Latvian
    Translated text
    Kristietis
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs jau esam informēti par šo (tāpēc tēmas ir apvienotas) - skatīt atbildi: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8679.

Protams, mēs saglabās jums informēti par situāciju. Kā es wrote pirms mums ir dažas citas iespējas, lai atklātu - piemēram, fakultatīvs risinājums, ko Google un citas tulkošanas API.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikko dažus testus ar alternatīvu risinājumu, ko Google - Google Translate Element - un tas nav pietiekami, lai atbalstītu reālo vBET funkcionalitāti. Pirmkārt, tās ideja ir veidot uz lapu un veic tulkojumus pēc pieprasījuma, bez jebkādas lapā papildināšanas. Tātad, šis risinājums nebūs iespējams mainīt URL dažādām valodām un indeksu šādām lapām (tas ir skaidri aprakstīts Google Translate Element dokumentāciju, kas rezultāti nebūs indeksētas).

Es meklēju Google Translate Element Pakalpojuma noteikumi, lai uzzinātu, būtu iespējams izmantot savu API no Google Translate Element jomu. Man nav atrasts TOS par šo pakalpojumu, un es šaubos, ka lietošanas, ja tā API ārpus Google Translate elements būtu iespējams / juridisko - Google tikko veikts lēmumu slēgt tulkošanas API.

Tajā brīdī es esmu sāk meklēt alternatīvu tulkojumu API. Man jau ir ideja, kā mainīt vBET konfigurāciju, lai veiktu izmaiņas vienkārši. Tātad, kad mēs atrast citus tulkošanas tehnoloģijas mēs vienkārši mainīt izvēles rūtiņas atbalstu tulkojumiem, lai izvēlētos sarakstu - tā jums būs iespēja izvēlēties tulkošanas pakalpojumu katrai valodai atsevišķi. Tā ir ideja tagad. Mēs darbu par to un pārbaudīt iespējas un ierobežojumi (ieskaitot Pakalpojuma noteikumi no citiem tulkojumiem API).

Mēs informēsim Jūs nekavējoties par jebkuru ziņu šajā jomā.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ak jā - viena lieta ir delikāta - tulkošanas visu visiem. Google iedeva visvairāk valodās. Citas API neatbalsta tik daudz valodu, tāpēc daži tulkojumu kombinācijām, iespējams, izzudīs. Mums joprojām ir nepieciešams, lai pārbaudītu to ar informāciju.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Ak jā - viena lieta ir delikāta - tulkošanas visu visiem. Google iedeva visvairāk valodās. Citas API neatbalsta tik daudz valodu, tāpēc daži tulkojumu kombinācijām, iespējams, izzudīs. Mums joprojām ir nepieciešams, lai pārbaudītu to ar informāciju.
    Mate, lauķis API - atbalsta diezgan maz langauges, ir "gandrīz" tikpat laba kā google ir viens.

Mums bija šī saruna mēnesi vai divus pirms

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post
    Mate, lauķis API - atbalsta diezgan maz langauges, ir "gandrīz" tikpat laba kā google ir viens.

Jā, mēs darījām Šobrīd prioritātes būtiski mainījies

Arī gadījumā, ja daži valodās tiks atbalstīti tikai daļēji tulkojumi API - jo sliktākajā gadījumā mēs vienkārši dubultā tulkojumu. Ti, ja X ir atbalstīta, tulkošana angļu, bet ne Y, tad mums būs veikti dubultā tulkojumu. Protams, šāda pieeja degradēs kvalitāti un sniegumu, tā kā es rakstīju - tas ir sliktākais scenārijs. Mums vēl ir, lai pārbaudītu iespējas citu API.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post

Just pārbaudīt Yahoo un neatrada API ... Just yahoo babelfish, kas ir instruments. Skatīt šeit: Yahoo! Babel Fish - Teksta tulkošana un Web lapu tulkošana - To var pievienot, tulkošana vieta vai tulkošanas izvēlieties izvēlni. Tātad tas ir tāds pats kā Google Translate Element. Ja es garām kaut ko, tad lūdzu nosūtiet saiti uz yahoo tulkošanas API.

Lappuse 1 gada 6 123 ... JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •